Selecteer een pagina

Dit jaar viert Klingel haar 25 jarige jubileum en wie jarig is trakteert. Klingel is voor haar 25 jarige jubileum een samenwerking aangegaan met Dress for Success Klingel x Dress for Success. Dress for Succes is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden helpt met representatieve kleding en ondersteuning geeft om zich succesvol te presenteren. 

Dress for Success

Zoals jullie gisteren al lazen, kom ik zelf uit een financieel moeilijke tijd die ik nu al een paar jaar achter mij heb kunnen laten. Een van de dingen waar ik toen keihard tegenaan liep was dat ik geen geld had voor kleding en al helemaal niet voor speciale kleding om te solliciteren. Dress for Succes was toen goed van pas gekomen.

Dress for Success is een wereldwijde professionele vrijwilligersorganisatie die mensen met een minimuminkomen voorziet van gratis kleding waarmee zij kunnen solliciteren. De vrijwilligers geven naast kleding, advies over presentatie en uitstraling. Zo komen mensen goed voor de dag op hun sollicitatie en vergroten zij de kans op een baan! De kleding is afkomstig van donaties, particulieren en uit het bedrijfsleven. De kleding wordt gratis vertrekt, omdat de klanten van een minimum rond moeten komen.

Capsule collectie

Voor deze speciale samenwerking heeft Dress for Success ambassadrice Patty Zomer een capsule collectie ontworpen met geweldige kledingstukken: Klingel x Dress for Succes.

Van elk kledingstuk die uit deze capsule collectie wordt verkocht, doneert Klingel een 5% aan Dress for Success.

Grote maten

Ik heb even rond zitten snuffelen op de Klingel website en ik vind het een zeer mooie en vooral representatieve collectie geworden waar je goed mee voor de dag kunt komen als je gaat solliciteren.

De collectie is verkrijgbaar van maat 38 tot en maat 54 dus ook voor ons plussize dames is er volop keuze. Mijn favoriete kledingstuk uit deze collectie zijn toch wel het witte jurkje en het zilveren vest.

Deze speciale collectie is nog tot het eind van de maand te koop en het is natuurlijk de bedoeling dat er zoveel mogelijk geld binnen wordt gehaald voor het mooie initiatief van Dress for Success.

Mocht je meer informatie willen, check dan de website van Klingel en lees dan ook even de mooie verhalen van de vrijwilligers die model stonden voor deze campagne.

Waren jullie op de hoogte van Dress for Success?

Take care!

xoxo

Bron foto’s: Klingel