Selecteer een pagina

img_1076

Oké, ik weet dat de herfst voor de deur staat en wij ons in onze handen mogen knijpen met de ontzettend mooie week die wij hebben gehad maar toch kan ik het niet laten om nog een zomerse floral maxi dress te delen met jullie. Een jurk die al een tijdje geleden als inspiratie op Plus een Beetje is verschenen en die ik niet kon laten hangen toen ik laatst de MS Mode binnen liep. Nu moeten jullie weten dat mijn motto qua kleding “black is my happy colour” is en dat een roze jurk dan een beetje uit de toon valt maar ik ben er zo ontzettend blij mee.

img_1063

De jurk is van MS Mode en hangt nu nog steeds in de winkels. Het goede nieuws is dat MS Mode waarschijnlijk een doorstart gaan maken en daar werd ik natuurlijk heel erg blij van. De ochtenden en avonden kunnen in September nog wel eens koud zijn bij een mooie dag dus ik heb er voor nu een zwart leren jasje bij aan van Forever 21 Plus collectie.

img_1085

img_1101

Een ouderwetse Casio stond al heel lang op mijn verlanglijstje en toen mocht ik er ineens een van Lucardi uitzoeken. Het werd deze geweldige rosé gouden, die echt onwijs mooi staat op een zon gebruinde huid. Ik ben er ontzettend blij mee en hij staat geweldig bij verschillende outfits. En ja, mijn sieraden zijn bijna allemaal van zilver maar i love het mix and match idee. Misschien wil je er nu nog niet aan denken maar de feestdagen komen er weer aan en ik heb gezien dat Lucardi een mooie nieuwe collectie horloges heeft. Het is dus zeker de moeite waard om even de site te bekijken en een horloge op je verlanglijstje te zetten.

img_1098

De choker is van ZAG Bijoux. Een cadeautje van mijn ouders toen zij terug kwamen van hun vakantie in Frankrijk. Inmiddels is ZAG Bijoux ook bij diverse verkooppunten in Nederland te koop.

img_1088

Jurk: MS Mode, € 39,95

Leren jasje: Forever 21 Curve, € 28,00

Sandaaltjes: Primark (oud)

Horloge: Lucardi

Choker: ZAG Bijoux

De credits voor de geweldige foto’s zijn voor Barbara van Vliet.

Hebben jullie de afgelopen dagen nog leuke fashion items gescoord? Wat is jullie favoriete kledingstuk voor dit soort onverwachts warme dagen?

Take care!

xoxo

Editor’s note: voor deze blog zijn affiliate links en door mij ontvangen spullen gebruikt

Follow my blog with Bloglovin