Selecteer een pagina

Iedereen heeft wel zijn eigenaardigheden waar ze stiekem heel erg blij van worden. Jij hebt ze. Ik heb ze. Die secret sins zijn eigenlijk soms gewoon heel erg fijn. Het is een groot geheim dat ik een behoorlijke serie verslaving heb. Zo erg zelfs dat ik bijna geen gewone televisie nog kijk. Tijdens het herstellen van mijn operaties had ik nergens zin in en toen waren series echt de beste uitvinding ever. Ik kijk nog steeds series en kan ook echt genieten van een binge watch sessie maar sinds een tijdje heb ik naast series, een nog grotere secret sin.

Trash tv

Nog nooit in mijn leven had een Temptation Island, Love Island of Ex on the beach gekeken. Ik had ook nooit bedacht dat ik dit ooit zou gaan kijken. Natuurlijk keek ik vroeger op MTV wel Geordie Shore, Teen Mom en Catfish. Ook best hysterische series maar die komen niet in de buurt van Temptation Island of Ex on the beach. Dit jaar keek ik voor het eerst Temptation Island en hoewel het echt het meest saaie seizoen ever was, kon ik niet wachten tot er een nieuwe aflevering online stond. Ik ging helemaal mee in de roddels en zoektochten hoe het met de stellen ging samen met mijn beste vriendinnen. We needed to know the gossip.

Eerlijk is eerlijk, ik had dit serieus nooit van mijzelf verwacht. Nooit kunnen bedenken dat ik zo zou genieten van de stelletjes die los zouden gaan en dan vooral door de gemanipuleerde beelden die ze te zien kregen bij het kampvuur. Ik was ook in de veronderstelling dat ik na Temptation Island wel klaar zou zijn met dit soort tv. Tot mijn beste vriendin zei “heb je Ex on the Beach al gekeken?”. Waarop ik nog stoer deed en zei dat ik het echt niet ging kijken. Maar ze bleef doorgaan dat ik het echt moest kijken en jullie raden het al .. ik ben om. Het niveau is nog lager maar I don’t care, het is een mooie afwisseling op The Handmaide’s Tale of Orange is the New Black.

Soms is het gewoon lekker

Soms is het gewoon lekker om even te kijken naar iets hersenloos en jezelf te verwonderen over sommige mensen. Nog leuker is om het dan ook nog even te bespreken met je beste vriendinnen die met net zoveel verwondering hebben zitten kijken. En het is gewoon oké. Het is oké om na een drukke werkdag of weekend, even te verzuipen in trashy tv of slechte boeken of roddel tijdschriften. Zolang je daarna natuurlijk wel weer gewoon iets doet dat je hersens op gang helpt

Eerlijk is eerlijk, ik geef het gewoon toe .. ik kan er ook echt van genieten. Ik hou serieus van goede trash tv op zijn tijd. Ik hou er ook van om af en toe een slechte chick lit te lezen die nergens over gaat. Ik moet al vaak genoeg heel serieus zijn en presteren dus op zijn tijd is het wel eens gewoon lekker om alles te laten varen en nergens over na te hoeven denken. Net zoals de hele dag in je jogging broek lopen als je toch thuis aan het werk bent. Niemand die je toch ziet.

Wat zijn jullie secret sins?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Shutterstock