Kruidvat Catch & Shine limited edition handgemaakte zeep

Een paar weken geleden liet ik jullie al kennis maken met de lip scrub en -balsem uit de Catch & Shine collectie van de Kruidvat. Een limited edition lijn met beauty must haves die elke 6 weken wisselt. De Catch & Shine producten kenmerken zich door de betaalbare prijzen en wisselende collecties. Inmiddels zijn wij een paar weken verder en zijn er weer nieuwe producten verkrijgbaar. Ik mocht een aantal van de zeepjes ontvangen uit deze nieuwe editie en vandaag vertel ik aan jullie wat ik ervan vind.

Catch & Shine handgemaakte zeep tabletten

De Catch & Shine tabletten zijn handgemaakte glycerine zeep tabletten met natuurlijke ingrediënten. Er zijn verschillende varianten en elk tablet weegt 80 gram. Net zoals alle andere producten uit de Catch & Shine lijn, zijn deze zeep tabletten ook weer budget proof. Ze kosten maar € 1,99 per stuk.

De tabletten komen in vrolijke kleurtjes en zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen maar ook om cadeau te geven.

Er zijn vijf verschillende geur en kleuren combinaties:

First Sunlight

Ken je die geur van vroege frisse zomerochtenden waaraan je al merkt dat het warm gaat worden gedurende de dag? De geur van bloesem en de zon? Zo zou ik deze geur willen beschrijven. De geur die voor mij symbool staat voor de zomer. Fris, bloemig en een tikkeltje tropisch. Wat mij betreft is dit wel een van mijn favorieten.

Mermaid Vibes

Van alle 5 de zeepjes, vond ik dat deze de meeste zeepgeur had. Weliswaar op de achtergrond maar hij was toch aanwezig. Verder vond ik het een zoete en licht bloemige geur die ik rook. De geur is over het algemeen heel licht aanwezig.

Tiger Lily

Bij Tiger Lily denk ik meteen aan roze tijgerlelies. Mijn favoriete bloem! Weliswaar is de geur van lelies heel erg overheersend maar gelukkig in dit zeep tablet niet. Ik ruik lelies maar ook een kruidige geur die ik niet goed kan thuis brengen. De mix van geuren geeft dit tablet echt iets unieks.

Eclipse

Bij het openen van de verpakking ruik ik het meteen: citrus! Een van mijn favoriete geurnoten voor de zomer en warmere dagen. Deze ga ik deze zomer vast en zeker heel vaak gebruiken.

High Tide

De blauwe kleur van dit tablet en de naam verraden de geur al een beetje. Het is een frisse geur en ik zou hem omschrijven als de geur van de zee. Nu woon ik aan zee dus die geur kan ik haast dromen. Als je van fris houdt, dan is dit het tablet voor jou.

Ik vind de zeepjes er vrolijk en leuk uitzien. De geuren zijn subtiel maar niet overheersend en persoonlijk houd ik daar wel van. Ze schuimen lichtjes en door het handzame formaat, zijn ze makkelijk in gebruik. En voor het geld, hoef je het natuurlijk niet te laten.

De nieuwe producten uit de Catch & Shine line liggen nu in de winkel en zijn online verkrijgbaar.

Hebben jullie deze zeepjes al zien liggen?

Take care!

xoxo

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product

, , , , , , , , , ,

10 Responses to Kruidvat Catch & Shine limited edition handgemaakte zeep

 1. Darina 14 april 2018 at 07:00 #

  Wat een leuke zeepjes! De geur van first sunlight lijkt mij heel fijn.

 2. Jolanda 14 april 2018 at 09:13 #

  Ik gebruik normaal nooit vaste zepen maar deze zien er heel mooi en hebberig uit!!

 3. Carolien 14 april 2018 at 09:13 #

  Heb vorige week ook deze gave zeepjes gekocht. Vind ze allemaal erg lekker en er vooral ook heel mooi en uniek uitzien!

 4. Romy 14 april 2018 at 09:26 #

  Wat zien de zeepjes er alleen al mooi uit en de geuren klinken ook heerlijk. Zelf gebruik ik ook bijna nooit vaste zeep eigenlijk, maar ik vind deze er wel heel aanlokkelijk uitzien 🙂

 5. rachel 14 april 2018 at 12:04 #

  die zeepjes zijn leuk en ruiken ook lekker !! heb er een paar kado gedaan al 😀

 6. Nesrin 14 april 2018 at 13:01 #

  Oh wat zien ze er leuk uit. Ik gebruik haast nooit vaste zeep, maar deze wil ik dan wel graag proberen.

 7. Jouvence 14 april 2018 at 16:06 #

  Wat een mooie zeepjes, bijna zonde om ze te gebruiken.

 8. Rory 14 april 2018 at 17:02 #

  Wat grappig! Ik gebruik eigenlijk bijna geen zeep meer. Maar terwijl ik het zeg realiseer ik mij dat we altijd nog zeep onder de douche gebruiken (en erna een foam of douchegel). Vrolijke kleurtjes en zou leuk staan bij de wasbakjes in het toilet.

 9. Natasja 15 april 2018 at 11:34 #

  Wat zijn ze leuk! Ik heb ze nog niet gezien, ga er zeker eens naar op zoek!

 10. Gerry 18 mei 2018 at 10:21 #

  Gekocht vanwege de leuke kleuren en partronen. Verrast door de lekkere geur ….eclipse ruikt overheerlijk

Geef een reactie