Selecteer een pagina

Een paar weken geleden liet ik jullie al kennis maken met de lip scrub en -balsem uit de Catch & Shine collectie van de Kruidvat. Een limited edition lijn met beauty must haves die elke 6 weken wisselt. De Catch & Shine producten kenmerken zich door de betaalbare prijzen en wisselende collecties. Inmiddels zijn wij een paar weken verder en zijn er weer nieuwe producten verkrijgbaar. Ik mocht een aantal van de zeepjes ontvangen uit deze nieuwe editie en vandaag vertel ik aan jullie wat ik ervan vind.

Catch & Shine handgemaakte zeep tabletten

De Catch & Shine tabletten zijn handgemaakte glycerine zeep tabletten met natuurlijke ingrediënten. Er zijn verschillende varianten en elk tablet weegt 80 gram. Net zoals alle andere producten uit de Catch & Shine lijn, zijn deze zeep tabletten ook weer budget proof. Ze kosten maar € 1,99 per stuk.

De tabletten komen in vrolijke kleurtjes en zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen maar ook om cadeau te geven.

Er zijn vijf verschillende geur en kleuren combinaties:

First Sunlight

Ken je die geur van vroege frisse zomerochtenden waaraan je al merkt dat het warm gaat worden gedurende de dag? De geur van bloesem en de zon? Zo zou ik deze geur willen beschrijven. De geur die voor mij symbool staat voor de zomer. Fris, bloemig en een tikkeltje tropisch. Wat mij betreft is dit wel een van mijn favorieten.

Mermaid Vibes

Van alle 5 de zeepjes, vond ik dat deze de meeste zeepgeur had. Weliswaar op de achtergrond maar hij was toch aanwezig. Verder vond ik het een zoete en licht bloemige geur die ik rook. De geur is over het algemeen heel licht aanwezig.

Tiger Lily

Bij Tiger Lily denk ik meteen aan roze tijgerlelies. Mijn favoriete bloem! Weliswaar is de geur van lelies heel erg overheersend maar gelukkig in dit zeep tablet niet. Ik ruik lelies maar ook een kruidige geur die ik niet goed kan thuis brengen. De mix van geuren geeft dit tablet echt iets unieks.

Eclipse

Bij het openen van de verpakking ruik ik het meteen: citrus! Een van mijn favoriete geurnoten voor de zomer en warmere dagen. Deze ga ik deze zomer vast en zeker heel vaak gebruiken.

High Tide

De blauwe kleur van dit tablet en de naam verraden de geur al een beetje. Het is een frisse geur en ik zou hem omschrijven als de geur van de zee. Nu woon ik aan zee dus die geur kan ik haast dromen. Als je van fris houdt, dan is dit het tablet voor jou.

Ik vind de zeepjes er vrolijk en leuk uitzien. De geuren zijn subtiel maar niet overheersend en persoonlijk houd ik daar wel van. Ze schuimen lichtjes en door het handzame formaat, zijn ze makkelijk in gebruik. En voor het geld, hoef je het natuurlijk niet te laten.

De nieuwe producten uit de Catch & Shine line liggen nu in de winkel en zijn online verkrijgbaar.

Hebben jullie deze zeepjes al zien liggen?

Take care!

xoxo

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product