Je bullet journal omtoveren naar een Fauxbonichi

Er zijn heel wat journals om je creatieve uitspattingen bij te houden. Zo heb je natuurlijk de bullet journals in alle vormen en maten, de Midori Travelers Notebook en de Hobonichi. De Hobonichi heeft inmiddels een hele grote fanclub gekregen in de creatieve wereld. Deze daily planner afkomstig uit Japan die bekend staat om zijn minimalistische en functionele design maar ook om zijn speciale Tomoe River papier. Een lichtgewicht papiersoort die geweldig is om te gebruiken met waterverf. 

Hobonichi Amy Tangerine

Een van mijn favoriete Amerikaanse creatievelingen, Amy Tangerine, houdt dit jaar ook een Hobonichi bij om haar dagelijkse avonturen te documenteren.

Fauxbonichi

Geïnspireerd door Amy Tangerine lijkt een Hobonichi mij ontzettend leuk. Alleen ben ik erachter gekomen dat ik niet zo goed ben met het bijhouden van daily journals maar dat ik het wel leuk vind om af en toe een week bij te houden.

Laatst werd ik naar aanleiding van een foto van mijn recovery journal gewezen op de Fauxbonichi: een journal die je zelf maakt geïnspireerd door de Hobonichi. Mijn creativiteit borrelde afgelopen week weer op en ik begon aan mijn Fauxbonichi pagina’s voor de eerste week van november. De journaling moet ik nog toevoegen maar alleen het voorbereiden van de pagina’s vond ik al leuk.

Ik heb deze pagina’s gemaakt in mijn Hema bullet journal en zo kun je dus heel simpel een bullet journal omtoveren tot een Fauxbonichi.

Houden jullie een journal bij?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Je bullet journal omtoveren naar een Fauxbonichi

 1. Jolanda 8 november 2018 at 05:43 #

  Ik wil het wel gaan doen! Heb bullet journals en accessoires liggen en onlangs accessoires bij de action gekocht.

 2. Darina 8 november 2018 at 06:48 #

  Wat leuk, al zou ik elke dag ook niet volhouden 🙂

 3. Anja - Minimalist Dutchie 8 november 2018 at 10:23 #

  Wat leuk gedaan – super creatief! Ik vind die filmpjes best interessant, maar vaak wel een beetje druk. Mooi hoe jij wat meer ruimte overhoudt. Of schrijf je daar dan straks nog iets zelf?

 4. Sonja 8 november 2018 at 20:04 #

  Wat een leuk idee, ik moet mijn creativiteit nog ver zoeken. Maaaaaaaar ik heb wel weer getekend!

Geef een reactie