Hello 2019!

Hello 2019!

Ik hoop dat jullie een geweldige jaarwisseling hebben gehad en klaar zijn voor een geweldig nieuw jaar met elke dag weer nieuwe kansen.

Goede voornemens heb ik al een aantal jaren geleden overboord gegooid maar uiteraard heb ik wel doelen en intenties die ik dit jaar wil waar maken. Daar ben ik afgelopen weken gewoon alvast aan begonnen want waarom wachten tot morgen, maandag, een nieuwe maand of een nieuw jaar? Om mijzelf te motiveren, heb ik afgelopen week alvast een spread gemaakt in mijn art journal. Vandaag deel ik mijn eerste art journal spread voor 2019 met jullie.

Gong Xi Fa Cai

Sinds 6 jaar werk ik in de Aziatische levensmiddelen industrie en tot afgelopen jaar was dit voor een traditioneel Aziatisch familie bedrijf. Op de eerste dag van het nieuwe jaar en met Chinees nieuwjaar wensen wij elkaar altijd Gong Xi Fa Cai ofwel een voorspoedig nieuwjaar.

Hoewel wij afgelopen jaar natuurlijk zijn overgenomen, blijft dit wel een traditie waar ik graag aan wil vasthouden. Ik vind de gedachte dat je elkaar een voorspoedig nieuwjaar wenst een mooiere gedachte dan een gelukkig nieuwjaar. Geluk kan je namelijk zelf beïnvloeden maar voorspoed is soms afhankelijk van heel veel factoren. Een mooie reminder voor in mijn art journal.

In 2018 deed ik een poging tot bullet journaling en het bijhouden van een journal maar ik merkte dat ik mijn prettiger voel bij de vrijheid van een art journal. Mijn art journal geeft mij de vrijheid om te maken waar ik mij op dat moment goed bij voel en daar word ik gelukkig van. Dus deze spread bevat naast de nieuwjaarswens ook een paar motiverende quotes en woorden die mijn intenties voor dit jaar zijn. Kleine reminders om er een geweldig jaar van te maken en om op een moeilijke dag naar terug te kijken om weer gemotiveerd te worden.

Wat zijn jullie intenties voor 2019?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Hello 2019!

 1. Natasja 1 januari 2019 at 08:34 #

  Een mooi 2019 gewenst! Goede voornemens, doelen of intenties vallen voor mij allemaal onder dezelfde noemer en doe ik niet aan aan het begin van het jaar. Als ik iets wil veranderen, doe ik dat op ieder willekeurig moment, niet omdat er toevallig net een nieuw jaar begonnen is 😉

 2. Darina 1 januari 2019 at 10:15 #

  Een heel mooi, gelukkig en inspirerend 2019 gewenst. Je hebt mooie quotes verzameld!

 3. Sonja 1 januari 2019 at 10:31 #

  Mooi hoe jij dat toch elke keer weer maakt. Zou ook iets voor mij zijn.
  Ik start vanaf vandaag weer met strakke trainingschea’s en workouts, tja… dat is mijn leven geworden.
  Verder heb ik geen goede voornemens gemaakt.

 4. Annette 1 januari 2019 at 12:13 #

  Ik heb geen specifieke doelen voor 2019, vooral weer lekker aan het werk zo veel mogelijk reisjes maken en vooral heel veel genieten!

 5. Sammie 1 januari 2019 at 18:17 #

  Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2019 🙂 Hier ook geen goede voornemens 🙂

 6. Saskia 5 januari 2019 at 08:33 #

  Een mooi 2019 gewenst! <3

Geef een reactie