Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Er is weer een week als een wervelwind voorbij gevlogen. Het was een week met een onverwachts pakketje, hele mooie zonsondergangen en gekleurde volle manen en de week waarin het grote aftellen naar de eerste lipoedeem operatie is begonnen. Verder was het ook een week waarin ik gewoon werkte maar gelukkig nog genoeg mooie happy moments vond. Lees je mee?

The Backstreet Boys bij Jimmy Fallon ♡ De eerste lipoedeem operatie betalen (en daar dus rete trots op zijn maar weten dat ik er ook nog niet ben voor de volgende operaties) ♡ Even stilstaan op de gallerij om naar de mooie zonsondergang te kijken op een zomerse dag ♡ Mijn vader en moeder die weer terug zijn uit het zonnige Zuid-Frankrijk en een geweldige foto van de beroemde blauwe stoeltjes in Nice meenamen ♡ Herten met immense geweien die van het zonnetje aan het genieten zijn ♡ Je mindset trainen om de zenuwen voor volgende week de baas zijn ♡ Spontane vrije dagen inplannen ♡ Fijne financiële meevallers die van grote waarde zijn ♡ Heel veel lieve berichtjes krijgen van mensen die zich ineens realiseren dat de eerste operatie wel heel dichtbij komt ♡ Op een zonnige dag lekker op de scooter rond kunnen rijden ♡ Amerikaanse weken bij de Lidl ♡ Weer progressie ontdekken in je eigen groei ♡ The Hairy Bikers’ Asian adventure ♡ een broek van iemand krijgen met de woorden “straks kun je deze aan dus bewaar hem maar alvast goed” ♡ Een mooie maan die straalt ♡ Eindelijk ontdekken dat je lieve buurvrouw je stukje galerij en je ramen heeft gedaan als haar cadeau aan mij voor het suikerfeest ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron stockfoto: shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 1 juli 2018 at 09:00 #

  Zulke mooie momentjes en spannend dat de eerste operatie eraan komt! En wat een mooi gebaar van de broek xx

 2. Romy 1 juli 2018 at 09:24 #

  Wat lief dat je dat van je buurvrouw cadeau kreeg! En zo spannend dat je eerste operatie nu echt bijna is. Heel veel succes met alle spannende voorbereidingen! En wat een mijlpaal inderdaad dat je deze operatie nu hebt betaald!

 3. Daenelia 1 juli 2018 at 16:48 #

  Veel sterkte bij de operatie 🙂 Laat het gaan en geef je over. Je bent in goede handen en je kunt vertrouwen op het verplegend personeel.

 4. sammie 5 juli 2018 at 18:49 #

  Oh spontane vrije dagen zijn zo fijn! Helemaal met dit weer 🙂

Geef een reactie