Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! De week is echt voorbij gevlogen en was gelukkig weer een ouderwets drukke week. Ik ging maandag weer aan de slag op het werk en het deed mij goed om weer terug te zijn. Ik ontving een leuk pakketje waar ik heel erg blij van werd en liep voor het eerst aan het eind van de werkdag het kantoor uit toen het nog licht was. Het was een goede week met een hoop happy moments.

Sex, Love and Water – Armin van Buuren ♡ Een enorme berg aan lieve en bezorgde berichtjes die ik de afgelopen twee weken heb ontvangen naar aanleiding van mijn enkel ♡ Alle Olympische overwinningen ♡ Mijn gastblog voor MyLovelyNotebook ♡ Lekker weer aan het werk zijn en doen waar je goed in bent ♡ Chinees Nieuwjaar (waar ik door mijn werk veel meer mee bezig ben) ♡ ’s Avonds kantoor uitlopen terwijl het nog licht is en dan thuiskomen met vogels die nog aan het fluiten zijn ♡ Louis Theroux ♡ Nieuwe Ziaja producten ontvangen om te testen ♡ De Valentijns actie “niet plakken maar smakken” van PostNL en mensen verrassen (en verrast worden) ♡ Eindelijk weer een beetje op de been zijn (ondanks pijn) en weer wat dingen kunnen doen ♡ Het Youtube kanaal van CreaChick ontdekken (en nu stiekem nadenken om ook een bullet journal te beginnen) ♡ Nazomer – Esther Verhoef ♡ Weer een week onwijs gelachen met mijn collega’s ♡ Cheese fries en guacamole (the best combi) ♡ De geur van vers gewassen was (dit blijft een favoriet) ♡ Weer een stap zetten om dichterbij de operatie te komen ♡ Het weekend beginnen met een lekker fris bed ♡ Je rust bewaren als je onder druk wordt gezet ♡

Wat waren jullie happy moments deze week?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 18 februari 2018 at 07:57 #

  Heerlijke momentjes. Fijn dat het steeds beter gaat met je enkel. Fijne zondag!

 2. José@ENJOY! The Good Life 18 februari 2018 at 09:56 #

  Leuk overzichtje! Je tip Creachick is super. Heb inmiddels al heel wat filmpjes bekeken. Ik ben een enorme fan van de Bullet Journal.

 3. Romy 18 februari 2018 at 10:12 #

  Wat fijn dat je weer aan het werk kon deze week! Ik vond het ook zo fijn om deze week weer een keer thuis te komen toen het nog licht was. Van die Valentijnsactie van PostNL werd ik ook blij trouwens. Zo’n leuk initiatief!
  Geniet van je zondag!

 4. Edith-Sofia 18 februari 2018 at 11:44 #

  Wat een leuk artikel, heerlijk om al die leuke momentjes opgesomd te zien! Ik heb deze week genoten van sushi eten met mijn vriend, een lange wandeling, een goed gelukt nieuw gerecht en een vriendin na lange tijd weer zien.

 5. Nesrin 18 februari 2018 at 13:08 #

  Fijn dat je weer lekker kon werken. Ik geniet ook van het moment dat het nog licht is als ik richting de auto loop na een werkdag. Heerlijk! Ik wil meer licht en warmte 😉

 6. Natascha 19 februari 2018 at 08:47 #

  Fijn dat het beter gaat met je enkel meid!

 7. Jessica J. 19 februari 2018 at 11:54 #

  Héérlijk hé, dat het nu eindelijk vroeger licht en later donker wordt! ♥ Ohh, zin in cheese fries nu, haha! Wat doe je me aan?! 😛

 8. sammie 19 februari 2018 at 20:14 #

  Ja schone was ruikt zo lekker! Als de was boven hangt te drogen hangt er op de hele boven verdieping zo’n heerlijk geur. Hou er van! Cheese fries en guacamole klinkt bijzonder goed!

Geef een reactie