Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Het is weer tijd om terug te kijken op afgelopen week. Het was niet mijn beste week want niet alleen liep ik tegen griep symptomen op die niet doorzetten en werd ik net als half Nederland geteisterd door extreme vermoeidheid. Maar ook in slechte weken, zitten ook nog genoeg happy moments en natuurlijk deel ik deze vandaag met jullie.

Slow down – Boef & Ronnie Flex ft. Ali. B, I am Aisha, Dimitri Vegas & Like Mike ♡ Dag voor Dag ♡ Het Rimpeleffect – Claudia Schoemacher ♡ Het weekend beginnen met een volle koelkast en schoon huis ♡ Vriendinnen die vinden dat het de week van gedeelde smart is en je de verschrikkelijkste dingen doorsturen zoals video’s van rapper Sjors maar waar je wel ontzettend hard om moet lachen ♡ Coach Snoop (aanrader op Netflix) ♡ De boel de boel laten omdat je niet je beste week hebt ♡ Peking duck flensjes ♡ Mooie planten ontvangen van het beste van de Kweker ♡ Vertrouwen krijgen in je kunnen ♡ Mijn lieve blogvriendin Darina die mijn verhaal en crowd funding heeft gedeeld op haar blog ♡ Mooie luchten bij zonsopgang ♡ Jezelf weer oppakken na een shitty week ♡ Januari afsluiten met record cijfers ♡ De luizenmoeder ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 4 februari 2018 at 08:30 #

  Mooie momentjes 😘. Ik ben momenteel ook aan het kwakkelen en kan niet wachten tot het voorjaar is. Fijne zondag x

 2. Romy 4 februari 2018 at 09:47 #

  Fijn dat je jezelf wat rust gunde, juist in deze niet zo fijne week. En wat een heerlijke afleiding als vriendinnen je de gekste filmpjes en appjes doorsturen. Flauwe humor is soms de beste humor 😉

 3. Sonja 4 februari 2018 at 09:47 #

  Ondanks de dipjes, de positieve punten blijven benoemen!

 4. Elke 4 februari 2018 at 18:04 #

  Dat liedje slow down is inderdaad enorm goed! Ik had het al een aantal keren gehoord en nu weet ik de titel! En knap dat je ondanks alles de positieve punten blijft benomen! Gun jezelf zeker voldoende rust!

 5. sammie 4 februari 2018 at 20:19 #

  Ik hoor iedereen over de luizenmoeder, ik heb er nog niet naar gekeken, best kans dat ik het ook niet ga doen 😀 Mooie planten zijn altijd fijn!

 6. Nesrin 4 februari 2018 at 22:06 #

  Ik heb De Luizenmoeder nog niet gezien en al zoveel over gehoord. Ik ben benieuwd, ik was ooit zelf luizenmoeder 😉

Geef een reactie