Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! De flow waar ik afgelopen week al over schreef, was deze week ook nog steeds aanwezig en dat is fijn. Een heel fijn gevoel. Het was ook een week met veel leuke en inspirerende afspraken, een vader dochter dag en een geweldig hulp aanbod als het gaat om de behandelingen voort te zetten voor lipoedeem en fybromyalgie. Het was een fijne week met heel veel momenten waar ik erg blij van werd. Wat die momenten precies waren, lees je uiteraard vandaag weer.

One More day – Mr. Belt & Wezol, Aevion♡ Oprecht kunnen zeggen dat je je heel erg goed voelt en je elke dag een beetje beter gaat voelen ♡ een dagje IJ-hallen draaien samen met mijn vader (een vader dochter dag) ♡ Een grafitti kunstenaar in actie zien ♡ Met een gevulde portemonnee de IJ-hallen verlaten ♡ Een lieve klant die met allemaal lekkers naar kantoor komt ♡ Zelf gemaakte chocolade gemaakt door Eline ♡ Verse bloemen ♡ De Geek girl boeken serie ♡ Mijn moeder die eraan denkt om mijn favoriete kaas mee te nemen ♡ Een fout maken en dan een collega hebben die heel droog zegt: “gelukkig maakt God herself ook fouten en is het dus niet erg als wij fouten maken” ♡ De (gezonde) spanning voor de feestdagen voelen en weten dat de komende weken knallen gaan worden op het werk ♡ NDSM terrein ♡ ’s Ochtends vroeg de herten alweer zien staan ♡ Extra hulp krijgen van mijn ouders om extra behandelingen bij de haptonoom te kunnen boeken (jongens, behandelingen voor lipoedeem en fybromyalgie zijn DUUR. Binnenkort hier een blog over) ♡ Een heel lief mailtje ontvangen van iemand van NLnet (de lipoedeem vereniging) ♡ Een rustige Albert Heijn waar je op je gemak je boodschappen kunt doen ♡ Een 30 jaar oude vulpen van mijn vader cadeau krijgen ♡ Bijkletsen met Eline ♡ Gewoon, zonder schuldgevoel, heel vroeg naar bed gaan en heel lang en lekker slapen ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Begin afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 26 november 2017 at 10:27 #

  Mooie momentjes, ben heel blij om te lezen dat het steeds beter met je gaat! Geniet van je zondag! xx

 2. rachel 26 november 2017 at 13:13 #

  Mooi!! ik heb elke dag wel weer een happy moment gehad dus kan er niet even eentje uitkiezen 😀

 3. Sonja 27 november 2017 at 20:27 #

  Wauw… ik krijg een gelukzalig gevoel bij al deze mooie momentjes!

 4. sammie 29 november 2017 at 20:36 #

  Mooie momenten! Een graffiti kunstenaar in actie zien lijkt me heel gaaf! graffiti vind ik sowieso tof om te zien 🙂 Een rustige Albert Heijn of welke supermarkt dan ook waar je op je gemak je boodschappen kunt doen vind ik ook altijd genieten.

Geef een reactie