Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Afgelopen week was de meest boring week van het jaar. Een week waarin ik werkte en verder eigenlijk niet zoveel deed. Zoals jullie afgelopen woensdag al konden lezen, sloeg ook bij mij de vermoeidheid genadeloos toe en had ik heel veel rust momentjes nodig. Het was gewoon oke om deze week zo saai mogelijk door te komen. Gelukkig had deze week ook genoeg happy moments en uiteraard deel ik deze vandaag weer met jullie.


Feels – Calvin Harris ft. Pharell Williams, Katy Perry, Big Sean ♡ De meest saaie week ever hebben die alleen uit werk en rusten bestaat maar daarin je berusting vinden omdat je het nu nodig heb ♡ Een cadeaubon van de Bruna onverwachts in de brievenbus vinden omdat je een review hebt geschreven ♡ De mooie onweersluchten van afgelopen donderdag en in slaap vallen met het geluid van een keiharde regenbui ♡ Zomerse douche foams van Treacle Moon ♡ Na 4 dagen Netflix storing op je telefoon eindelijk weer verder kunnen met Glow ♡ Vriendinnenzomer – Meg Donohue ♡ Een zomer vakantie gevoel ♡ Collega’s die lunch voor je meenemen ♡ De hele week goed slapen (gevalletje in slaap vallen en pas de volgende ochtend wakker worden) ♡ De Tour de France die begonnen is ♡ De limited edition snacks lijn van de Hema ♡ Het zomer weer wat eindelijk weer terugkwam ♡ Deze maand alvast beginnen met kerstliedjes op kantoor (ieder jaar weer een maand eerder) ♡ Nieuwe blogs ontdekken ♡ Geroosterd spelt broodje met rauwe ham ♡ Zegelboekjes die zich vullen en die je spaarpotje vullen ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

11 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 9 juli 2017 at 08:56 #

  Soms is het heerlijk om zo’n week te hebben! Lekker uitrusten, heerlijk! Ik heb eigenlijk ook niet veel gedaan 🙂 Mijn happy moment was donderdagmiddag: begin van het weekend! Fijne zondag xx

  • Marije Strobos 10 juli 2017 at 06:01 #

   Heerlijk zo’n vroeg begin van het weekend! Lekker een bonus dagje erbij. Fijn week! xx

 2. Jolandakuh@hotmail.com 9 juli 2017 at 09:18 #

  Fijne momentjes. Een rustig weekje af en toe kan helemaal geen kwaad 🙂

  • Marije Strobos 10 juli 2017 at 06:01 #

   Nee klopt, soms heb je het gewoon nodig.

 3. Annette 9 juli 2017 at 10:00 #

  Mijn week liep ook niet over van excitment ben aan mijn vakantie toe, voel ook de moeheid met de dag toenemen.Nog even vol houden.

  • Marije Strobos 10 juli 2017 at 06:00 #

   Bizar he hoe erg je dan ineens aan vakantie toe kunt zijn. Mijn weekje vakantie was te kort en ik ben alweer toe aan een nieuwe vakantie die langer is.

 4. Sammie 9 juli 2017 at 20:45 #

  De tour heeft hier de hele week wel aan gestaan, Tommy is fan, niets voor mij 🙂 De onweersluchten waren inderdaad prachtig, er waren enorme flitsen bij!

  • Marije Strobos 10 juli 2017 at 06:00 #

   Ik heb dus bijna niets live van de tour gezien :(. Vooral de tour journaals gekeken.

 5. Nesrin 9 juli 2017 at 20:59 #

  Kerstliedjes? Nee toch. Hahaha geweldig.
  Volle zegelboekjes zijn heerlijk en dit spaart een stuk makkelijker dan geld opzij zetten vind ik.

  Ik wens je een goede en fijne nieuwe week toe Marije!

  • Marije Strobos 10 juli 2017 at 05:59 #

   Ja echt! Hahahhaa .. normaal beginnen we er in september pas mee maar we hadden er nu al zin in.

   Ik vind zegelboekjes zo’n onzichtbare manier van sparen. Ineens blijk je weer een boekje vol te hebben en dus weer een leuk bedrag bij elkaar gespaard te hebben.

   Jij ook een hele fijne week Nesrin!

 6. Karen 10 juli 2017 at 12:05 #

  Heerlijk! Die zegelboekjes doe ik alleen niet aan, want ik vergeet het altijd. En de tour heb ik niets mee, maar mensen die lunch voor je meenemen zijn altijd goed natuurlijk 😉

Geef een reactie