Happy Sunday || ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! De eerste zondag en de eerste lijst met happy moments van 2019 is een feit! De eerste week van 2019 is alweer voorbij gevlogen met weer een aantal mooie momenten. Ik ging voor het eerst naar ons nieuwe hoofdkantoor, zag mijn collega’s weer voor het eerst na mijn kerst vakantie en ik maakte een uitstapje met mijn ouders om de Noord-Zuid lijn in Amsterdam te ervaren. Stuk voor stuk momenten waar ik blij van werd deze week. Benieuwd waar ik nog meer blij van werd? Lees dan snel verder.

Fallin’ – Idaly, SFB, Ronnie Flex ♡ Tidying up with Marie Kondo (en stiekem soms moeten lachen om de dingen die ze doet) ♡ Altijd weer vol bewondering zijn als je in Amsterdam bent ♡ Mijn sales aankopen ♡ In beweging komen op allerlei gebieden ♡ Mijn eerste werkdag van 2019 en de eerste werkdag op ons nieuwe hoofdkantoor ♡ You op Netflix ♡ Een weekend in Oberhausen ♡ Een nieuw jaar ♡ Met de Noord-Zuid lijn door Amsterdam gaan en bij de verschillende stations uitstappen om rond te lopen (en dat vol kunnen houden) ♡ Life of Kylie ♡ Shoppen bij DM ♡ Nieuwe collega’s leren kennen en eindelijk een gezicht bij de stem hebben ♡ Ontdekken dat je voor dit jaar een enorme hoeveelheid vakantiedagen hebt ♡ De eerste keer sporten in het nieuwe jaar en dan de hele zaal voor jezelf hebben ♡ Bird Box kijken op Oudejaarsavond ♡ Echt hebben kunnen genieten van je vakantie doordat je alles los kon laten ♡ De vergelijkingen met celebrities en modellen van Celeste Barber op instagram ♡ Het oude jaar goed afsluiten met leuke uitstapjes en het nieuwe jaar meteen beginnen met leuke uitstapjes ♡ De meest geweldige, comfy en zachtste huisbroek ever vinden bij de Primark (en er eigenlijk in willen leven) ♡

Wat waren jullie happy moments van de eerste week in 2019?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock

Bron afbeelding Marie Kondo: Netflix

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Happy Sunday || ♡ Happy Moments ♡

 1. Natasja 6 januari 2019 at 08:09 #

  Mijn happy moment was woensdagmiddag, toen ik om kwart voor vijf op mijn werk buitenstapte en het nog een kwartiertje licht was ♥ Van de docu van Marie Kondo heb ik al veel gehoord, waar is hij te bekijken?

  • Marije Strobos 6 januari 2019 at 08:51 #

   Het viel mij laatst ook al op dat het langer licht leek.

   De serie van Marie Kondo staat op Netflix.

   Fijne zondag!

 2. Darina 6 januari 2019 at 09:09 #

  Mooie momentjes, heerlijk om te lezen. Fijne zondag!

 3. Saskia 6 januari 2019 at 09:19 #

  Wat een fijne momentjes! Ik ben ook lekker aan het Netflixen deze dagen. Zo genoten van onze vakantie, morgen weer aan de slag!

 4. Romy 6 januari 2019 at 17:47 #

  Ik ben door jou het account van Celeste gaan bekijken. Echt geweldig, haha. De serie van Marie Kondo wil ik ook snel eens gaan bekijken. Lijkt me heel leuk en inspirerend! En wat fijn dat je zo van je vakantie hebt kunnen genieten.

 5. sammie 11 januari 2019 at 22:13 #

  Ik ben wel benieuwd naar die nieuwe serie op Netflix, You. Ik ga hem eens een kans geven. Wat heerlijk trouwens dat je een enorme hoeveelheid vakantiedagen hebt voor dit jaar!

Geef een reactie