Selecteer een pagina

Vandaag is het eindelijk zo ver en mag ik 40 kaarsjes uitblazen. Ik geloof dat ik nog nooit zo naar een leeftijd heb toegeleefd als dit jaar want wat een geweldig jaar was het. Ik zou het wel willen uitschreeuwen. Er is dit jaar zoveel voor mij veranderd: lichamelijk, geestelijk en in mijn leven. Het was een geweldig jaar waarin ik mijn leven weer terug kreeg en ik eindelijk weer naar de toekomst kon gaan kijken. Een jaar waarin heel wat tranen zijn gevallen maar er ook heel vaak een glimlach was. Een jaar waarin ik heel vaak op mijn tanden heb moeten bijten en waarin mijn geduld regelmatig op de proef werd gesteld maar wat het allemaal waard is geweest. 

Dankbaar hart

Ik kijk met een enorm dankbaar hart terug op afgelopen jaar. Dankbaar voor alles wat ik heb kunnen bereiken dit jaar. Dankbaar voor mijn ouders die afgelopen maanden voor hun dochter zorgden en heel wat zorgen hadden. Dankbaar voor het leven en weer kunnen leven. Dankbaar voor alle liefde die ik heb gekregen van mensen die dicht bij mij staan maar ook van jullie mijn lezers en soms wild vreemden die over mijn verhaal hoorden via via. Dankbaar voor Dr. Plusjé en zijn geweldige team van het Centrum voor Lipoedeem in Beverwijk die ervoor zorgden dat ik mijn leven weer terug kreeg. Dankbaar voor het zorg team dat ik om mij heen heb mogen verzamelen en die samen met mij dit traject aanging. Dankbaar voor de vrienden die mij door dik en dun bleven steunen ondanks dat ik soms het gevoel had dat ik een enorme zeur was. Dankbaar voor mijn lotgenoten die mij zo enorm steunden en bij wie ik regelmatig kon “uithuilen” als ik er even klaar mee was. Dankbaar voor alle lieve berichtjes en steun betuigingen die ik afgelopen maanden heb mogen krijgen. Dankbaar voor alle oude deuren die sloten en alle nieuwe deuren die open gingen. Dankbaar voor alle kansen die ik dit jaar heb gekregen.

Er is heel veel om dankbaar voor te zijn maar het meest dankbaar ben ik voor het terugkrijgen van mijn gezondheid en het leven.

Jullie lezers en volgers

Dit jaar was niet mogelijk geweest door jullie, mijn lezers en volgers. Niet alleen bezochten jullie trouw Plus een Beetje maar jullie deelden ook massaal mijn verhaal, crowd funding en alle blogs die ik schreef over mijn leven met lipoedeem. Soms werd ik overweldigd door al jullie geweldige reacties en liefde maar wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik lezers zoals jullie heb. You made my day, heel vaak! Dank jullie wel!

Een verjaardag als deze kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan dus ik heb besloten om een win actie te organiseren. Gewoon om het leven te vieren! Als je jarig bent, word je vaak verrast met cadeautjes en dat ga ik met deze win actie ook doen. Ik ga jullie verrassen met een enorm pakket dat gevuld is met beauty, food en lifestyle. Eigenlijk alles wat je ook op Plus een Beetje kunt vinden en geloof mij, het wordt enorm want je wordt immers maar 1x in je leven 40 jaar en dan mag je uitpakken.

Wat moet je hier voor doen:

  • Laat een reactie achter onder deze blog of een van mijn social media kanalen
  • Delen mag, zou ik leuk vinden maar is geen verplichting

En dat is het. We gaan natuurlijk niet moeilijk doen. De win actie loopt tot zaterdag 24 november a.s. en ik maak de winnaar op maandag 26 november bekend.

Ik ga nu mijn verjaardag lekker vieren en hoop natuurlijk dat jullie mijn verjaardag met mij willen meevieren.

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Shutterstock