Selecteer een pagina

Mei 2019 is als een tornado voorbij gevlogen. Het was een drukke maand met enorm veel leuke dingen. Het was de maand waarin ik naar Spanje ging. De maand waarin ik onderdeel mocht zijn van een geweldige lipoedeem dag. De maand waarin ik totaal verslaafd was aan Game of Thrones en alle seizoenen in een ruk uit keek. Het was de maand van quality time met vrienden. Het was gewoon een geweldige maand waarvan ik enorm heb genoten.

Favoriete moment

Mei was een maand vol met favoriete momenten. De vakantie in Spanje, Ajax die kampioen werd, heel veel tijd met vrienden die ik soms al een tijd niet had gezien en natuurlijk de lipoedeem dag van afgelopen zaterdag waar ik heel veel geweldige vrouwen mocht ontmoeten. Een maand vol mooie herinneringen die ik koester.

Favoriete muziek

Er waren heel wat fijne liedjes die ik deze maand ontdekte maar ik denk toch wel dat de cover van het liedje van Destiny door Tabitha ft. Kris Kros: Moment. Een liedje wat ik vroeger heel wat keren heb geluisterd en nog steeds heel erg gelukkig van word.

Favoriete boek

Doordat het zo’n leuke maand was, stond lezen ergens op de laatste plaats. Toch las ik een paar hele goede maar ontzettend verschillende boeken. Favoriet was het levensverhaal van Rahma El Mouden, een self made zakenvrouw die het schoonmaken tot een next leven heeft verheven. Een ontzettend inspirerend boek.

Favoriete serie

Deze is denk ik al heel erg voorspelbaar: Game of Thrones. Ik keek alle seizoenen afgelopen maand nadat ik continue maar hoorde dat het echt een serie voor mij was. En dat was het dus ook. Ik kon regelmatig niet stoppen met kijken.

Favoriete film

Ik heb er misschien wel een jaar op moeten wachten maar eindelijk verscheen de film “Dumplin” op Netflix. Een film over self acceptance, body positivity en Dolly Parton die een belangrijke rol speelt in het jonge leventje van Dumplin. Een hele positieve en leuke film voor een regenachtige Hemelvaartsdag.

Favoriete eten

Deze maand dronk ik nog steeds heel veel smoothies en sapjes maar ik at ook heel veel tapas en ging heel vaak uit eten. Eerlijk is eerlijk, een heleboel momenten waar ik heel erg blij van werd omdat ik tijd doorbracht met de mensen die ik lief heb en graag mee ben.

Favoriete fashion item

Ik droeg heel veel fijne jurkjes en sandaaltjes deze maand want in Spanje was het al boven de 30 graden. Ik liep voor het eerst in jaren met blote benen buiten. Ik droeg een geweldig jurkje van Ophilia tijdens de lipoedeem dag die compleet out of my comfort zone was. Ik vond geweldige items van mijn favoriete Spaanse merk Tous. Maar als favoriet fashion item loop ik alvast vooruit op de zomer want dit geweldige tasje vond ik in Spanje. Voor het eerst in jaren ben ik heel erg klaar voor de zomer.

Favoriete beauty item

Op het vliegveld van Malaga, kocht ik eindelijk weer eens mijn favoriete Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Een item wat ik standaard in mijn tas moet hebben. Goed voor droge lippen maar ook kleine wondjes en schrale plekjes. Sinds ik het weer in huis heb, is het weer mijn holy grail.

Favoriete YouTuber

In mei was ik niet heel erg veel online en dat voelde goed. Even gewoon de focus op mijzelf en alle leuke dingen die ik deed. Toch herontdekte ik de vlogs van Teni weer en vond ik heel erg fijn om die weer te kijken. Teni is een van mijn favoriete blogsters door haar eerlijkheid en positiviteit. Mocht je haar nog niet kennen, check dan zeker even haar vlogs.

Wat waren jullie favorieten deze maand?

Take care!

xoxo

Stock afbeelding: Shutterstock