DIY: Midori Art Journal Page “Show your true colours”

Vorig jaar deed ik voor het eerst mee aan de creatieve Crea-Cross 2017 challenge. In 2018 is er weer een Crea-Cross challenge. Weliswaar in een andere vorm en ik heb voor mijzelf besloten om wel mee te doen maar er niet meer zoveel druk op te leggen als vorige jaar. Dit houdt in dat ik alleen mee doe aan de onderwerpen die mij aanspreken en dat ik gewoon mijn oude vertrouwde art journal pagina’s blijf maken. Het thema voor vandaag was kleur en ik moest meteen aan een liedje van vroeger denken: “Show your true colours”. 

Show your true colours

Enige tijd geleden, konden jullie al lezen dat ik als woord voor dit jaar “Shine” had gekozen. Ik denk dat “Show your true colours” daar mooi bij past en dat deze art journal pagina een mooie herinnering is om er bij stil te staan. Voor mij is mijn art journal een verzameling van kleine reminders om bij stil te staan in het leven. In dit geval, is het tijd om daadwerkelijk te laten zien wie ik ben.

Uitwerking

Dit jaar wil ik weer mijn pagina’s blijven maken in mijn Midori Travelers Journal. Het formaat van de inserts spreekt mij aan en ik kan daarin voldoende creativiteit kwijt maar ik hoef niet een enorm oppervlak te vullen. Hij is precies goed.

Ook dit keer heb ik er weer voor gekozen om gebruik te maken van een collage techniek en heb ik verschillende soorten materialen gebruikt. De achtergrond is bewerkt met waterverf en de pagina’s zijn opgebouwd met afbeeldingen uit tijdschriften, washi tape, stickers en ouderwetse wrijf plaatjes. Ik hou van deze simplistische manier van materialen gebruik waarmee je toch een mooie, kleurrijke lay-out kunt maken.

Zijn jullie dit jaar al creatief bezig geweest?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , ,

5 Responses to DIY: Midori Art Journal Page “Show your true colours”

 1. Darina 8 februari 2018 at 06:45 #

  Je hebt het thema heel mooi weergegeven! Ik heb helaas nog niet veel tijd gehad om creatief bezig te zijn of je moet daar kasten verven ook onder kunnen scharen 🙂

 2. Els 8 februari 2018 at 08:13 #

  Wow, ik vind deze pagina echt heel mooi :-).

 3. rachel 8 februari 2018 at 09:37 #

  wat leuk gedaan!! en ik was creatief maar laatste tijd niet meer zo door te weinig tijd

 4. Annette 8 februari 2018 at 15:26 #

  Leuk, ik ben niet zo crea-bea in dit soort dingen maar houd wel van schriftjes, lijstjes etc.

 5. Fabienne, enjoyyourownbeauty 8 februari 2018 at 16:49 #

  Tof gedaan!

  Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n knutselaar.. ik ben alleen creatief bezig geweest met mijn fotografie voor mijn blog. 🙂

  Liefs

Geef een reactie