Selecteer een pagina

Af en toe heb ik het nodig om mijzelf uit te dagen zodat ik niet altijd maar comfortabel in mijn comfort zone blijf hangen. Zo was bijvoorbeeld een crowd funding opzetten in januari een enorme stap uit mijn comfort zone en het dan ook nog gaan delen en aan mensen vertellen was de volgende stap uit mijn comfort zone. Nu hoef ik natuurlijk niet elke keer een hele grote uitdaging aan te gaan om uit mijn comfort zone te komen maar kunnen het ook kleine, creatieve uitdagingen zijn. Dit jaar ben ik nog niet heel erg creatief geweest maar kriebelde het toch. Na een bezoekje aan de Action, besloot ik mijzelf uit te dagen door een art journal pagina te gaan maken met alleen maar hobby spullen van de Action.

Action

Als je een klein budget hebt en creatief bent, dan is de Action de beste uitvinding ever. Niet alleen hebben zij een geweldige hobby afdeling maar de prijzen zijn natuurlijk ook heel erg fijn voor je portemonnee. Nu wil ik geen andere winkeliers in het harnas jagen want van een bezoekje aan een hobby winkel word ik ook blij, maar als je weinig geld hebt dan is de Action the place to be. Ik kan ook geen bezoekje aan de Action brengen zonder dat er iets van hobby spullen in mijn mandje verdwijnt.

DIY Action uitdaging

De uitdaging van vandaag was heel simpel: een art journal lay-out maken met alleen maar spullen van de Action. De basis spullen zoals lijm, schaar en inkt pad kwamen gewoon uit mijn stash. Het papier, de stickers, washi tape en stempels zijn allemaal van de Action. De afbeelding die ik heb gebruikt is uit de Glamour. Mijn art journal is de art journal waar ik eigenlijk altijd in werk: een insert van mijn Midori Travellers Notebook.  Je hebt soms niet heel veel nodig om een leuke pagina te maken en creatief te zijn. Als ik dan nog wel een nadeel moet noemen van de spullen van de Action is dat de washi tape niet altijd heel goed vast plakt. Dat is ook goed te zien met de washi kraft tape op de linkerpagina. Maar goed, daar kan ik dan nog wel mee leven voor het kleine prijsje.

Memory keeping

Dit jaar gaat voor mij sowieso een grote uitdaging worden en ik wil dit heel erg bewust gaan vast leggen. Er gaat namelijk enorm veel gebeuren en ik wil dit graag vast leggen in mijn art journal en journals. It’s a year that needs to be remembered . Met de pagina van vandaag trap ik het vast leggen van dit jaar af: Let the adventure begin. Ik heb met verschillende materialen de pagina’s opgebouwd en dit keer heb ik ook journalling gebruikt om de betekenis van deze pagina vast te leggen. Eigenlijk heb ik mij niet aan bepaalde “regels” gehouden maar was het belangrijker om weer eens lekker creatief bezig te zijn. Uiteraard zal ik de pagina’s die ik voor dit jaar ga maken, met jullie delen.

Kopen jullie wel eens creatieve producten bij de Action?

Take care!

xoxo