Selecteer een pagina

We zitten inmiddels al bijna op de helft van 2018 en dat houdt ook in dat ik niet langer kan ontkennen dat ik dit jaar 40 ga worden. Een paar weken terug ontving ik heel veel verbaasde reacties op een post waarin ik schreef dat ik dit jaar de 40 zou aantikken maar ik kan het inmiddels niet meer ontkennen. Nu ik ouder word, gaat mijn huid ook veranderen dus ik besloot 2 producten aan te schaffen uit de Hello mirror guess my age 40 up lijn van de Hema. Ik koos voor het serum en de oog creme en testte deze de afgelopen weken uit. Vandaag deel ik mijn mening over deze twee producten met jullie.

Hello Mirror Guess my age

De nieuwe huidverzorgingserie hello mirror guess my age van HEMA Beauty bestaat uit verschillende anti-agingproducten voor de 30+, 40+ tot de rijpere 60+ huid. Er zijn reinigingsproducten, crèmes, serums en specials die allemaal verrijkt zijn met hoogwaardige ingrediënten om de huid in een topconditie te houden. De formules zijn aangepast aan specifieke huidbehoeften van elke leeftijd, van rimpels tot een doffe teint of verslapping.

Bron: Hema

40 up serum, rejuvenates + repairs

The smoother the better serum om als extra verzorging aan te brengen, onder de dag,- of nachtcrème. Verrijkt met een hoge concentratie Proteolea™ om de celvernieuwing te bevorderen en het vochtgehalte op peil te houden. Matrixyl Synte 6™ egaliseert de huidstructuur en verzacht van binnenuit rimpels en fijne lijntjes.

€ 5.50, 30 ml

Bron: Hema

Het eerste wat mij opvalt bij dit serum is de geur en die kwalificeer ik als een “oude vrouwen” geur. Waar ik de 30+ lijn nog fris en lekker vond ruiken, ruik ik hier een beetje een ouderwets parfum in. Zo’n geur die ik vroeger ook in de verzorgingsproducten van mijn oma rook. Toen vond ik het bij haar passen maar voor mij is de geur dus al echt een afknapper.

Het serum is net als het serum uit de 30+ lijn een fluïde die makkelijk op te brengen is en snel intrekt na het uitsmeren. Hij is wat rijk voor mijn huid want ik merk dat ik meteen weer last krijg van onzuiverheden. Waarschijnlijk is mijn huid toch nog niet oud genoeg voor dit serum 😉

Ik was erg te spreken over het 30+ serum en gezien de reactie van mijn huid kan ik daar beter op terugvallen. Ik denk dat dit een zeer goed serum is maar op dit moment nog niet voor mij. Daarbij is de geur voor mij echt een minpunt.

Hello mirror guess my age, lifting + anti-wrinkle, 40 up eye cream

Keep your eyes beautiful Oogcrème om de kwetsbare huid zowel onder als boven de ogen te helpen versterken en herstellen. Verrijkt met een Beautyfeye™ complex tegen (vocht)wallen, donkere kringen en kraaienpootjes. Ook geschikt om boven de ogen aan te brengen voor een liftend effect.

€ 5.50, 15 ml

 Bron: Hema

Met een oogcrème kan eigenlijk naar mijn idee niet zo heel veel misgaan tenzij er een kleurtje in zit of het een hele dikke oogcrème is. Maar dat heeft meer te maken met mijn specifieke voorkeuren.

De oogcrème is net als het serum een fijne fluïde die makkelijk opsmeert en intrekt. De crème zit in een handige tube met een spits uiteinde wat voorkomt dat je teveel oogcrème uit de tube laat komen en zorgt voor een goed hygiënisch gebruik.

Nu heb ik af en toe last van donkere kringen na een slechte nacht slaap en zijn mijn kraaienpootjes te verwaarlozen dus daar kon ik deze creme niet echt op testen. Voor mij was het een prima en basic oogcreme die verfrissend voelt. Alleen daar kom ik weer met mijn geuren gezeur, de geur vond ik weer niet lekker en ik ben daar toch echt gevoelig voor.

Wat mij betreft zijn het allebei echt goede producten die spaarzaam zijn in gebruik en een prima prijs kwaliteitsverhouding hebben. Maar voor mij doen ze het gewoon nog niet en is mijn huid er nog niet klaar voor. Het enige waar ik echt op afknap is de geur. Dat is voor mij echt een reden om dit product niet meer te kopen.

Wat is voor jullie echt een afknapper in verzorgingsproducten?

Take care!

xoxo