Selecteer een pagina

In het laatste weekend van 2018 besloot ik om samen met een vriendin, het winkelcentrum Centro in Oberhausen te bezoeken. Op onze shops to visit stond op nummer 1 de bekende Duitse drogist DM. Na het lezen van heel veel shop logs werd het eindelijk tijd om de favoriete drogist van een heleboel bloggers te bezoeken. Nu denk ik dat dit niet een hele grote DM was maar ik heb een tas vol met heerlijke beauty producten geshopt. Benieuwd wat ik heb ik gekocht, lees dan snel verder.

Shower products

Hoog op mijn to shop lijstje voor de DM stonden uiteraard de douche gels die rond de € 0,60 kosten. Ik heb met mijn slimme hoofd het bonnetje kennelijk weg gegooid want bij het maken van deze blog, kon ik de bon niet meer vinden. Maar alle producten die ik heb geshopt waren onder de € 4,–. Een budget shopping galore for sure.

De DM waar wij waren had niet heel veel meer douche gels van Balea, het huismerk van de DM. Of ik vond ze gewoon niet lekker genoeg om mee te nemen. Toch vond ik er drie die ik lekker vond en ook nog een handzeep van de pruimen en witte bloemen variant. Deze komt heel dichtbij een oudere kerstlijn van The Body Shop.

Hair care

Natuurlijk kon ik de afdeling met hair care niet overslaan. De shampoo’s van Balea zijn allemaal onder de euro en ook die kon ik niet laten liggen. De Garnier spray is een verzorgende spray met olie en deze was € 3,–. Als laatste zag ik een volume poeder waarvan ik erg benieuwd ben of het mijn haar wat volume kan geven.

Skin care

Als je Plus een Beetje vaker bezoekt, dan weet je dat ik regelmatig skin care producten test en laat zien. Ook daarvoor is de DM een geweldige drogist want niet alleen hebben ze een heleboel lijnen van hun eigen merk maar zijn de producten van Nivea en andere merken meer dan de helft goedkoper dan in Nederland.

Ik ben erg benieuwd naar Pflege kick (die ik ontdekte via de blog van Nina), het eye en lip serum en de Nivea Detox Clay Wash.

Extra’s

De Weleda Calendula crème lag bij de mini’s en is gewoon een klein tubetje voor in mijn tas. Voor die just in case gevallen dat je een schraal plekje of wondje hebt. De lipbalm komt altijd van pas aangezien ik die altijd kwijt ben als ik ze nodig heb.

Verder kocht ik nog wat miscellanous items zoals tandpasta en deo’s want deze kosten ook echt niets. Mooie reden om mijn voorraad aan te vullen en eens te testen want wij gaan zeker nog een keertje terug.

Zijn jullie wel eens bij de DM geweest en wat is jullie absolute must buy?

Take care!

xoxo