Selecteer een pagina

Het is geen groot geheim dat ik een sucker ben voor skincare en altijd op zoek ben naar de fijnste serums en dag crèmes die binnen mijn budget passen. Toen ik de ampullen van Biovène voorbij zag komen op social media, kon ik deze natuurlijk niet voorbij laten gaan. Helemaal omdat ze bij de Kruidvat te koop zijn en als je er drie koopt, je er maar € 5,– voor hoeft te betalen. Ik kocht drie Biovène ampoulen (zoals ze genoemd worden) en testte deze uit voor jullie.

Biovène Ampoule

Biovène vindt zijn origine in Barcelona en is een skin care merk dat zich richt op natuurlijke huidverzorging voor een mooie prijs. Alle producten bevatten 98% natuurlijke ingrediënten, zijn dermatologisch getest, vegan en cruelty free.

Er zijn op dit moment drie soorten ampoulen te krijgen: Glow, Detox en Moisture. De ampullen zijn serums die je kunt aanbrengen onder je dag crème voor een extra boost voor je huid. Je kiest de Biovène Ampoule die op dit moment het beste bij je huid past aangezien ze per stuk te koop zijn. Op iedere verpakking staat heel duidelijk hoe je het product kunt gebruiken.

Glow Ampoule helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, beschermt je huid tegen huidbeschadiging en -veroudering en zorgt voor een egale teint dankzij Vitamine C, retinol en ferulinezuur.

Detox Ampoule reinigt je poriën en helpt onzuiverheden tegen te gaan waardoor je huid zich kan beschermen tegen luchtvervuiling en kan vernieuwen dankzij actieve houtskool, niacinamide en BHA.

Moisture Ampoule verkoelt, verfrist en hydrateert je huid dankzij hyaluronzuur, glycolzuur en aloë vera.

Mijn mening

Vorig jaar mocht ik de ampullen van Utsukusy testen uit de Vitamine C lijn en die bevielen mij heel erg goed. Wel een andere prijsklasse maar ik vond ze geweldig. Die ampullen zaten in een glazen verpakking en waren makkelijk te verbreken. De Biovène ampoulen zitten in een soort plastic ampullen, dienen eerst geschud te worden om de vloeistof naar beneden te krijgen en breken niet heel erg makkelijk. Voordeel is wel dat ze los verpakt zijn en je dus makkelijk verschillende soorten mee kunt nemen. Volgens de verpakking zou één ampul geschikt zijn voor één keer gebruik maar ik kon er echt twee keer mee doen.

Ik heb alle drie de ampullen getest en eerlijk is eerlijk, ik merkte niet zo heel veel verschil tussen de drie verschillende soorten. Het is een prettige vloeistof die bij alle drie verfrissend voelde en een fijn laagje op mijn huid achter liet. Maar ze waren ook alle drie nogal plakkerig en trokken daardoor niet zo heel snel in. Een eerste vereiste voor een serum is voor mij toch wel dat hij direct intrekt en geen laagje achterlaat. Feitelijk moet het gewoon een water zijn.

Voor de prijs zijn het prima serums en handig om mee te nemen maar ik vond ze niet heel speciaal en ik denk niet dat ze geschikt zijn voor mijn huid door het plakkerige gevoel wat ze gaven. Maar ga zeker even naar de Kruidvat want er zijn nog meer producten van Biovène te koop.

Hebben jullie de producten van Biovène al getest?

Take care!

xoxo