Selecteer een pagina

Happy tuesday! Afgelopen weekend was het weer heerlijk weer om een dag op de bank te kruipen met een goed boek. Ik las voor het eerst een boek van Judith Visser en ik vraag mij nu echt af waarom ik nog nooit eerder boeken van deze schrijfster heb gelezen. Dit keer las ik een oudje uit 2011 maar ik wil jullie hem niet onthouden. Vandaag een recensie over Time Out van Judith Visser.

Time Out – Judith Visser

Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voor onbepaalde tijd naar zijn familie in Duitsland. Tijdens zijn afwezigheid loopt Kim toevallig Martine tegen het lijf, een vriendin uit het verleden, en een warme relatie bloeit op. Maar al snel lijkt het erop dat hun ontmoeting helemaal niet toevallig is en dat Kim slachtoffer is geworden van Martines ziekelijke obsessies. Martines verregaande dwangmatigheid zorgt voor gevaarlijke situaties, waardoor Kim zelfs in het ziekenhuis belandt. Dan komt Kim erachter dat Manuel al die tijd niet in Duitsland is geweest. Maar ze kan nog niet vermoeden wat er werkelijk aan de hand is…

Bron: Bol.com

Mijn mening

Misschien kon je het al opmaken aan mijn intro maar ik vond dit dus echt een geweldig boek. Een psychologische thriller pur sang en waar je in wilt blijven lezen omdat je gewoon wilt weten hoe het verhaal verder gaat. Judith Visser weet de spanning in het verhaal op te bouwen en weet Martine heel lang onschuldig lijken. Niet alles lijkt wat het is en het verhaal neemt echt bizarre wendingen waarvan je soms echt de rillingen krijgt en je niet kan voorstellen dat mensen zo ziek zijn. Ik liep tegen dit boek aan in de bibliotheek maar ik weet nu al dat ik meer boeken van Judith Visser op mijn to read lijstje ga zetten.

Hebben jullie wel eens wat gelezen van Judith Visser? Wie is jullie favoriete schrijfster?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeelding: Shutterstock