Selecteer een pagina

Eerlijk is eerlijk, de laatste maanden zit ik totaal niet in een tv mood. Wel een grote uitzondering en dat was natuurlijk B&B vol liefde. Dat heb ik wel elke dag gekeken maar verder is er niet echt iets wat mij genoeg boeit om te kijken op het moment. Ik zit dan wel in een behoorlijke lees kick en heb inmiddels dit jaar al bijna 50 boeken gelezen. Misschien heeft het ook wel met de zomer te maken en het feit dat ik echte knallers mis op de streaming diensten. Of ik heb gewoon niet goed opgelet maar er is niet echt iets waarvan ik nou zeg “oh ja, dat moet ik kijken”. Maar vandaag wel een lijstje met dingen die ik wil gaan kijken, tegen de tijd dat het echt herfst is, op Disney +. Helemaal sinds ik ontdekt heb dat ze hele oude series zoals The Golden Girls inmiddels online hebben staan. De series uit mijn jeugd die overigens prima aansluiten op mijn “geen zin om echt iets te kijken of volgen”. Vandaag dan toch een Disney + lijstje en mocht je tips hebben van series of films die ik echt moet kijken, let me know!

The Little Mermaid

Om wederom een keer heel eerlijk te zijn in deze blog, ik was eigenlijk niet van plan om de nieuwe versie van The Little Mermaid te gaan kijken. Ik ben gehecht aan de tekenfilm en dit is zeker een van de films die bij mijn jeugd horen. Die herinnering wil ik uit nostalgische redenen graag vasthouden. Maar nu de film op Disney + staat, denk ik dat ik hem toch een keer ga opzetten op een regenachtige herfst zaterdag. Gewoon om te zien waar alle ophef nu over ging.

Only murders in the building

Inmiddels staat seizoen 3 van Only murders in the building op Disney + en tot op heden heb ik nog geen aflevering ervan gekeken. Ik hoor van meerdere mensen dat het wel een aanrader is om te kijken. Dus die staat op mijn lijstje voor de herfstige avonden waarop je niet naar buiten wil. En ja, ik moet wel elke avond nog naar buiten met Champ maar you get the point.

Vacation Friends

Nog iets waarbij ik erg laat aanhaak, is “Vacation Friends” waarvan de tweede film inmiddels online staat. Een conservatief en wild stel ontmoeten elkaar op vakantie en gaan in deel twee dus met elkaar op vakantie. Het klinkt een beetje corny maar tegelijkertijd is een film die niet al te hoogdravend is, ook wel eens fijn na een lange dag werken. Deze twee staan dus ook op mijn te kijken lijstje.

The Secrets of Hillsong 

Ik heb een fascinatie voor verschillende geloofsovertuigingen en dan bedoel ik vooral de hele fanatieke geloofsovertuigingen of de bewegingen die horen bij een geloofsovertuiging. The Hillsong church is daar een van. Bekend geworden door o.a. Justin Bieber en alle andere celebrities die zich bij deze kerk aansloten. Maar ook deze kerk heeft behoorlijk wat schandalen aan zijn broek hangen en naast HBO, heeft Disney + hier inmiddels ook een docu serie over. Hoe een populaire kerk uiteindelijk ten onder ging, niet alleen aan zijn eigen populariteit maar vooral door een enorme rij aan schandalen.

Searching for soul food

Een serie over eten kan natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met dingen die ik wil kijken en een serie over soul food kan al helemaal niet ontbreken. Ook daarin stelt Disney + niet teleur met “Searching for soul food”. Niet met een lege maag kijken natuurlijk.

Take care!

xoxo

Bron trailers: Disney+

Bron stock photo: Unsplash.com