Selecteer een pagina

Al jaren wissel ik van gezichtsverzorging als we overgaan naar een nieuw seizoen. In de winter heb ik altijd een rijkere, vollere crème nodig om mijn huid te verzorgen maar in de zomer juist lichte, fluïde crèmes die haast tegen een serum aanzitten. Inmiddels ben ik wel door schade en schande wijzer geworden als het gaat om mijn huid want na een aantal flinke allergische reacties en eczeem aanvallen, weet ik inmiddels dat ik niet meer alles kan gebruiken. Dit jaar wisselde ik wat later van gezichtsverzorging omdat ik eind mei nog op vakantie ging en het eigenlijk helemaal vergeten was. Tot ik een 1+1 Garnier aanbieding bij de Etos voorbij zag komen van een nieuwe verzorgingslijn met Vitamine C. Mijn nieuwsgierigheid won het van mijn wijsheid en ik nam twee producten uit deze lijn mee. De afgelopen twee maanden testte ik de Garnier Skinactive Vitamine C Glow Booster serum en vandaag deel ik mijn mening over dit serum.

 Garnier Skinactive Vitamine C Glow Booster serum

Een Glow Booster 2in1 Serum Cream van Vitamine C* met SPF25. Deze Glow Booster Serum Cream biedt de hydraterende voordelen van een dagcrème met de werking van een serum in één. Een 2-in1 gezichtsverzorging product met 20% serum, verrijkt met Vitamine C*. Speciaal voor de doffe en oneffen huid.

De prijs voor 50 ml is € 19.99

Bron: Garnier

Mijn mening

Eerlijk is eerlijk, ik vind het altijd een beetje spannend als het gaat om nieuwe verzorgingsproducten voor mijn gezicht. Ergens wil ik niet in de angst van een allergische reactie vastzitten maar toch is het altijd even spannend. Gelukkig weet ik wel dat ik goed reageer op Vitamine C maar er kan altijd een verborgen ingrediënt inzetten waar ik dan misschien niet goed op reageer. Het is altijd een beetje gokken en nu kan ik zeggen dat dat het leven spannend houdt maar niet als het gaat om een allergische reactie in je gezicht ;-).

Gelukkig reageerde ik ontzettend goed op het Garnier Skinactive Vitamine C Glow Booster serum. Na Kos en twee weken zon, zee en strand, kon mijn huid wel wat verzorging gebruiken. In de zomer moet mijn verzorging zo licht mogelijk zijn en dat is dit booster serum zeer zeker. Het is eigenlijk een 2-in-1 crème en serum, met ook nog eens een SPF. Deze laatste komt goed van pas in de zomermaanden. Het serum trekt snel in en laat mijn huid gevoed voelen. Geen droge plekjes, geen trekkerig of prikkelend gevoel maar gewoon alsof je een plens water over je gezicht gooit en dit meteen intrekt. Het serum trekt snel in na het aanbrengen en je hebt maar een heel klein beetje nodig voor je hele gezicht. Het overleefde zelfs de tropische temperaturen die wij de laatste weken hebben gehad. Wat mij betreft echt een winnaar voor de zomerse maanden als toevoeging aan mijn gezichtsverzorgingsroutine.

Hij is wat aan de prijs maar als je de aanbiedingen goed in de gaten houdt van de verschillende drogisterij ketens, dan scoor je hem zeker in een 1+1 actie.

Wat is jullie holy grail deze zomer?

Take care!

xoxo