Selecteer een pagina

De zomer van 2023 is hetzelfde als het leven, je moet zelf de slingers ophangen en de zomer in huis halen. Hoewel de weerberichten maar blijven roepen dat het echte zomerweer er aan komt, blijft het toch nog steeds grijs en bewolkt op de meeste dagen. Tijd dus om zelf iets aan deze herfstige zomer te doen en dat doe ik het liefste met zomerse geuren. Ik blijf iemand die herinneringen aan geuren hangt en dus ieder seizoen wel een specifieke geur heeft. Deze zomer moet ik wat extra moeite doen om echt een geur herinneringen te maken maar ik heb er onlangs een paar gevonden. Dove is een merk die regelmatig limited editions of een aparte lijn uitbrengen, naast de bestaande standaard lijnen. Een van die lijnen dit jaar is de Dove Bath Therapy Glow. Ik probeerde uit deze lijn de douchefoam en bodyscrub. Vandaag een review van deze twee producten.

Dove Bath Therapy Glow douchefoam & bodyscrub

Gun jezelf een verwenmomentje met Dove Bath Therapy Glow Douche- en Scheerschuim. Met deze shower foam kom je volledig tot rust en verzorg je tegelijkertijd je lichaam.

Dove Bath Therapy Glow Douche- en Scheerschuim ruikt naar bloedsinaasappel en spiced rabarber. Het bevat niacinamide (vitamine B3) wat de peptide-vorming in je huid stimuleert en de vernieuwing van je huid ondersteunt. De douche- en scheerschuim bevat ook natuurlijke vochtinbrengers die je huid hydrateren en zacht doen aanvoelen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebaar aluminium.

De douchefoam kost € 8.49

Scrub je weg naar een veerkrachtige en vernieuwde huid met Dove Bath Therapy Glow Bodyscrub. De formule bevat unieke ingrediënten en een heerlijke en langdurige geur van bloedsinaasappel en spiced rabarber.

Met Dove Bath Therapy Glow Bodyscrub geniet je van een verwenmomentje en verzorg je tegelijkertijd je lichaam. Het bevat niacinamide (vitamine B3) wat de peptide-vorming in je huid stimuleert en zo de vernieuwing van je huid ondersteunt. De bodyscrub bevat natuurlijke vochtinbrengers die je huid hydrateren en zacht doen aanvoelen. Het bevat ook zichtbare bruinesuikerdeeltjes die je huid zachtjes exfoliëren, zodat je huid na het scrubben stralend, gehydrateerd en zijdezacht aanvoelt.

De pot is gemaakt van 100% gerecycled plastic (met uitzondering van het deksel en label).

De prijs van de bodyscrub is € 9.99

Mijn mening

I love, love, love deze lijn. De foam heeft een hoog Rituals gehoogte maar is nog zachter en fijner om te gebruiken. De geur is subtiel maar toch genoeg om een aangename geur beleving te geven. Hoewel ik niet meteen viel voor de combinatie bloed sinaasappel en rabarber, voornamelijk omdat ik die geur combi niet goed snapte, Dove heeft mij aangenaam verrast. Het is zomers, het is fris en toch iets tropisch. Een perfecte geur voor de zomer. De foam is zuinig in gebruik en je hebt niet veel nodig. Het laat de huid zacht achter na het douchen en er blijft een licht vleugje van de geur hangen.

Tot dit jaar had ik nog nooit een scrub van Dove gebruikt, hoewel de potten met scrub wel steeds mijn aandacht trokken. Begin dit jaar kocht ik via Notino de macadamia variant en ik was aangenaam verrast. Een fijne scrubkorrel maar een hele rijke substantie. Ik was dan ook erg benieuwd of de scrub uit deze Glow lijn hetzelfde zou zijn. Dit is zeker zo. Wederom een heerlijke fijne scrubkorrel in een rijke substantie die makkelijk te gebruiken is onder de douche en zich makkelijk uitsmeert. Tevens in de geur bloed sinaasappel en rabarber. Na het gebruik voelt mijn huid zacht en prettig, mede door de aangename geur die blijft hangen.

Deze producten kocht ik bij Notino en kan ik echt aanraden als je van beauty houdt of gewoon je voorraad deoderant en tandpasta wilt aanvullen. Notino heeft lagere prijzen dan een Kruidvat, Bol.com of Etos en een heel uitgebreid assortiment waardoor je vaak ook nog apartere dingen kunt vinden. Bestellen is super simpel en je hebt je order vaak binnen een paar dagen in huis. Zeker een aanrader om eens te kijken.

Take care!

xoxo

Bron product beschrijving: Kruidvat