Selecteer een pagina

Een gezichtsscrub is een vast onderdeel van mijn huidverzorgings routine. Helemaal nadat ik een periode heel veel problemen had met mijn huid en ik soms niet meer wist wat ik wel of niet nog kon gebruiken. Mijn go to is eigenlijk altijd de Tea Tree scrub in de bruine potten uit de Originals lijn van het Kruidvat. Deze scrub heb ik standaard in huis maar soms vind ik het ook wel eens fijn om een andere scrub te gebruiken. Het is af en toe een gok omdat ik zo gewend ben aan de Tea Tree scrub die wat grover is maar je weet het nooit als je het niet test. Onlangs nam ik dan ook bij de Action de Anti acne exfoliating face wash & scrub mee van The Beauty Department. Benieuwd of deze scrub mijn favoriete scrub van de troon stoot? Lees dan snel verder.

The Beauty department Anti Acne Exfoliating Face wash & scrub

Anti acne face wash & scrub exfolieert je huid en verwijderd onzuiverheden. Een diepe reiniger zonder alcohol. Droogt je huid niet uit. Met salicylzuur om onzuiverheden te verminderen en groene thee extract & d-panthenol om je huid te verzachten. 

  • Voor dagelijks gebruik.
  • Alcohol vrije formule
  • Dermatologisch getest
  • Vegan

Te koop bij de Action, voor een tube van 150 ml betaal je € 1.55

Mijn mening

Eigenlijk had ik niet hele hoge verwachtingen van deze scrub maar ik ben aangenaam verrast. Naast de vrolijke kleur van de scrub, ruikt hij ook nog eens ontzettend lekker: een frisse citrus geur die je meteen een boost geeft in de ochtend. Daarbij is het een vrij grove scrub, gemaakt van walnoot schil. Precies waar ik van hou.

Mijn gevoel voelt fris en schoon na het gebruik van deze face wash en scrub. Het laat geen trekkerig gevoel achter, ik heb geen last van onzuiverheden of “allergische” reacties en na het gebruik trekt de rest van mijn gezichtsverzorging goed in. Plus dat ik een fijne boost heb gehad dankzij de lekkere citrus geur. Waar ik eigenlijk in het begin weinig er van verwachtte, hoop ik nu stiekem dat de Action deze scrub voorlopig nog even in het assortiment heeft want ik ga zeker een voorraad inslaan.

Welke gezichtsscrub gebruiken jullie op het moment?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeeldingen: Unsplash.com