Selecteer een pagina

Happy stormy sunday! Afgelopen week leek het eerder herfst dan dat het voorjaar in zicht is. Mijn week had niet alleen stormachtig weer maar was ook behoorlijk stormachtig. Ik voerde heel veel gesprekken, bracht mijn laatste bezoek aan de bedrijfsarts en sloot definitief een periode af. Het was een pittige week die behoorlijk wat energie kostte en wat is dan fijner om een zaterdag niets te hoeven? Ondanks de uitdagingen waar ik deze week tegenaan liep, waren er ook een heleboel momenten waar ik echt blij van werd.

Doe Normaal – Ir Sais ft. Darryl ♡ In de file staan op een zonnige woensdagmiddag omdat de herten aan het oversteken zijn ♡ De fysio die zich afvraagt of ik afgevallen ben en het eigenlijk wel zeker weet, ondanks dat ik steeds roep dat ik het niet weet ♡ De nieuwe lay-out van mijn website ♡ Een Scandal marathon op een regenachtige zaterdag (ik heb nog heel wat afleveringen te kijken) ♡ Hoofdstukken afsluiten ♡ Met heel veel plezier sidekick zijn op de lokale radio en komende week een marathon uitzending doen voor de Provinciale Staten verkiezingen ♡ Nieuwe kansen met beide handen aangrijpen ♡ In één dag weer eens een boek uitlezen ♡ Eindelijk eens de schone was opvouwen die al een tijd op een stapel lag ♡ Mijn blog van afgelopen dinsdag die massaal gedeeld werd ♡ Verlanglijstjes maken voor de nieuwe voorjaarscollecties die eindelijk in de winkels beginnen te komen ♡ Kiehl’s Creamy Eye Cream ♡ Het Formule 1 seizoen wat weer gaat starten ♡ Dorito’s roulette met tabasco smaak ♡ Na een lange, drukke dag thuiskomen en op de bank kunnen ploffen ♡ Sporten, sporten, sporten en steeds een beetje sterker worden ♡ Een agenda vol met mooie en leuke afspraken voor de komende weken ♡ Voor het eerst in jaren weer eens klassieke ballet oefeningen doen en benen hebben die niet tegenwerken ♡ De nieuwe A6 bullet journals bij de Action ♡ Go Go Mocro op First met Sjaak ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock