Selecteer een pagina

Happy saturday! Nu het kouder wordt, is het heel erg belangrijk om je huid en haar goed te verzorgen. Iets wat wij allemaal weten maar misschien niet altijd de tijd voor nemen. Ik zal maar eerlijk zijn, ik in ieder geval niet. Helemaal niet als ik weer mijn leventje heb opgepakt, zijn het vaak die extra selfcare momentjes de momenten die ik snel opzij schuif. Een van de dingen waar ik meer tijd voor mag nemen zijn haarmaskers. Andrélon heeft een hele mooie lijn met maskers die je kan gebruiken tijdens een selfcare moment. Ik koos deze keer voor de Andrélon Kokos Boost variant en deel vandaag mijn mening met jullie over dit masker.

Andrélon Kokos Boost masker

Kokosolie heeft zowel in de keuken als in de badkamer zijn plekje inmiddels wel veroverd de laatste jaren. Kokosolie staat bekend om zijn hydraterende en voedende werking.

Andrélon heeft de Kokos Boost lijn ontwikkeld voor fijn haar. Kokosolie staat er namelijk om bekend dat het kan doordringen tot in de haar vezel waardoor het je haar niet verzwaart zoals andere oliën dat juist wel doen omdat deze op je haar blijven liggen.

De Andrélon Kokos Boost lijn geeft een luchtige volume boost en glans aan je haar. Het masker is verzorgend en voedend dankzij de intensieve voeding van dit masker. Het haar voelt luchtig, zacht en soepel. Het masker is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

De prijs voor het masker is € 4,99 voor 180 ml.

Mijn mening

Een paar weken geleden schreef ik al een blog over de Andrélon Aloë Vera lijn en was ik aangenaam verrast. Ik had altijd een bepaald vooroordeel over Andrélon waardoor het een merk was dat ik niet snel pakte. Sinds de Aloë Vera lijn, waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben, pak ik toch sneller een product van Andrélon.

Het Kokos Boost masker is een masker wat ik “even snel” onder de douche kan doen en waar ik niet heel veel tijd voor hoef uit te trekken. Voor mij is dat echt een plus omdat ik gewoon niet altijd de tijd heb om een kwartier te gaan zitten met een masker in mijn haar. De geur is onmiskenbaar kokos en daar moet je van houden. Helemaal omdat ik merkte dat hij langer in mijn haar bleef zitten en dus lang te ruiken was. Het masker breng je aan in de lengte van je haar, laat het even zitten (zodat je ondertussen de andere nodige dingen onder de douche kunt doen) en spoelt het dan uit. Très simple, just the way I like it.

Waar ik vroeger veel maar fijn haar had, heb ik nu een dunnere bos fijn haar. Ik wil dus geen producten die mijn haar verzwaren. Andrélon maakt gelukkig zijn belofte waar en mijn haar voelt niet alleen zacht maar ook lekker luchtig waardoor het ook weer lijkt of het meer volume heeft. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat je wat langer nodig hebt om het product uit te spoelen. Plus punt is wel dat het in een tube komt en persoonlijk vind ik dit dus een stuk fijner dan de potten waarin haar maskers normaal komen. Dit masker is wat mij betreft weer een aanrader en begin ik Andrélon een steeds fijner merk te vinden.

Welk haarmasker gebruiken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeeldingen: Shutterstock