Selecteer een pagina

Als het om mijn uiterlijk gaat, is mijn haar een van de onderdelen waar ik de laatste jaren behoorlijk wat problemen mee heb. Natuurlijk zijn verven en föhnen zaken die je haar beschadigen en dat is iets wat ik al jaren doe. Toch was stress de grootste boosdoener de afgelopen jaren waar mijn haren flink onder hebben geleden. Ik ging van een flinke bos naar een uitgedunde bos en dat vond ik best lastig. Het lijkt erop dat mijn haar nu weer wat gezonder begint te worden maar het heeft nog flink wat verzorging nodig. Andrélon is misschien niet het eerste merk waar ik aan zou denken als het gaat om herstel maar toch besloot ik de nieuwe Aloë Vera Repair lijn te proberen. Benieuwd of ik blij werd van deze nieuwe lijn, lees dan snel verder.

Andrélon Aloë Vera Repair lijn

De Andrélon Aloé Vera Repair lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en masker. Deze lijn is speciaal voor beschadigd haar en belooft het haar te voeden en herstellen. De belangrijkste ingrediënten zijn aloë vera en avocado, beiden staan bekend om hun hydraterende en voedende werking.

De shampoo en conditioner kosten allebei € 4,79 voor 300 ml. Het masker kost € 4,99. Alle producten van Andrélon zijn te koop bij het Kruidvat, Etos en Albert Heijn. Let goed op de acties want ook van Andrélon zijn er regelmatig acties die goed zijn voor je portemonnee.

Mijn mening

Eerlijk is eerlijk, ik had niet zo’n hoge pet op als het om de shampoo’s en conditioners van Andrélon ging. De maskers en andere haar verzorgingsproducten heb ik altijd met veel plezier gebruikt maar ik had bij de shampoo’s en conditioners altijd het gevoel dat ze de kleur van mijn haar aantasten. Als je net je haar geverfd hebt, dan wil je niet dat je haar kleur verdwijnt door het wassen.

Ik was dan ook een beetje huiverig maar ik wilde deze producten persé testen omdat er aloë vera en avocado in zaten en ik daar fan van ben. Ik ben niet teleurgesteld eerlijk gezegd. Het begint natuurlijk al met de geur die fris is maar ook wel iets heeft van een salon kwaliteit merk. Van zowel de shampoo als de conditioner heb ik maar een beetje nodig en ik kan het makkelijk verdelen door mijn haar.

Het eerste wat mij opvalt is dat na het gebruik van de shampoo mijn haar al zachter voelt. Door mijn dunne haar heb ik vaak last van klitten en helemaal na het wassen met shampoo heb ik daar vaak last van. Bij deze shampoo van Andrélon voelt het eigenlijk meteen al goed en zou ik eigenlijk geen conditioner nodig hebben. Toch heb ik de conditioner erbij gebruikt in mijn punten en de lengte van mijn haar. Ik word niet vaak meteen blij van een shampoo en conditioner maar de Andrélon Aloë Vera Repair lijn maakt mij ontzettend blij want mijn haar voelt al meteen zacht aan en is goed door te kammen. Ik hoef zelfs geen anti-klit spray meer te gebruiken.

Ik zie een groot verschil in mijn haar. Het glanst, ziet er gezonder uit en het valt mooi. Zelfs als ik net uit bed kom zit het gewoon goed en dat is echt een wonder. Afgelopen week heb ik zelfs een paar keer de vraag gehad of ik naar de kapper was geweest. Dus je kunt je voorstellen dat ik heel erg blij ben met de Andrélon Aloë Vera Repair lijn.

Welke shampoo en conditioner gebruiken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo