Selecteer een pagina

ee0fc5476289d9fb9fb672afbdd3a410

Maandag is het alweer 1 mei en zoals ik al zo vaak zeg, ook april is gewoon weer voorbij gevlogen. Het is ongelofelijk hoe snel dit jaar voorbij vliegt. April was een drukke maand. De maand waarin ik weer volledig aan het werk ging en dus ook mijn leven weer anders moest inrichten. Een maand waarin ik sinds een hele lange tijd een vakantie boekte en heel veel tijd doorbracht met vriendinnen. Wederom een maand met veel favorieten en die deel ik vandaag met jullie.

Favoriete moment

20170413_082647

April was de maand waarop ik volledig terugkeerde op de werkvloer na 8 turbulente maanden die in het teken stonden van terugkeren, revalideren, een nieuwe draai in het leven vinden en goed luisteren naar mijn lichaam. Voor iemand die haar hele leven heeft gewerkt, waren het 8 pittige maanden en was het dan ook een overwinning dat ik weer volledig terug ben.

De vakantie naar Tenerife die wij geboekt hebben, is natuurlijk ook een favoriet moment en mooi vooruitzicht waar ik ontzettend blij van word.

Favoriete muziek

Ik zal eerlijk toegeven dat de favoriete muziek van deze maand mij een beetje een dubbel gevoel geeft. Ik heb namelijk ontzettende moeite met hoe Boef zich heeft gedragen een tijdje terug (iets met treiter vlogger en problemen schoppen) maar iedereen verdiend een tweede kans en hij heeft mij deze maand aangenaam verrast met zijn nieuwe album. Mijn favoriete liedje blijft “Ik ga weg”.

Favoriete boek

9200000071380054

Tammy Cohen weet je in haar nieuwste boek “De nieuwe collega” vast te houden van de eerste tot de laatste pagina. Een spannende thriller over het wel en wee op een gemiddeld kantoor met de dagelijkse strubbelingen en intrigerende verhoudingen tussen de collega’s. Als er een nieuwe manager wordt aangesteld veranderd de dynamiek tussen de collega’s en vindt er een machtsverschuiving plaats waar niet iedereen mee om kan gaan. De relaties tussen de collega’s veranderen en een van de collega’s blijkt een groot geheim met zich mee te dragen. Maar wie dit is, lees je pas aan het eind van het boek.

Een briljant geschreven thriller die je vasthoudt van de eerste tot de laatste pagina. De intrigerende verhoudingen tussen de collega’s zijn zo boeiend geschreven dat het moeilijk is om te achterhalen wie nou degene is met het duistere geheim. Ik kon het boek maar niet weg leggen en moest weten wie het was. Een aanrader met 5 sterren.

Favoriete serie

Deze maand waren twee series favoriet: “13 reasons why” en “#girlboss”.

Ik keek het meeste uit naar #girlboss omdat deze serie gaat over het befaamde #girlboss boek en de opbouw van het mode imperium van Sophia Amoruso. Ik schreef al eerder een review over het boek en ik ben groot fan. De serie heeft mij dan ook niet teleurgesteld en ik heb deze in 1 weekend uitgekeken. Een beetje over de top maar wel mooi weer gegeven hoe Sophia Amoruso haar passie vond en haar leven compleet omdraaide.

13 Reasons why is van een hele andere categorie dan #girlboss. Een immens heftige serie waarvan ik af en toe een pauze moest nemen. De serie vertelt het verhaal van Hannah Baker die op bandjes de 13 redenen heeft ingesproken waarom zij zelfmoord heeft gepleegd en wie zij verantwoordelijk hiervoor houdt. In de serie volg je haar klasgenoot en crush Clay die de bandjes beluisterd en die teruggaat in de gebeurtenissen die tot het dramatische besluit van Hannah hebben geleid. Immens intens maar wel goed dat een serie als deze eens wordt gemaakt. Er gebeurt natuurlijk veel onder kinderen en soms dingen waar ouders niets van weten. Ik vond het een indrukwekkende serie met een goede boodschap.

Favoriete film

Op Tweede Paasdag ging ik naar The Beauty and The Beast. Een film die voor mij toch wel een jeugd sentiment is maar dan vooral in de tekenfilm variant. Dus ik was ook erg benieuwd naar wat Disney ervan gemaakt had en ik moet zeggen dat ik er onder de indruk van was. Nu ben ik niet zo’n fan van een “musical” film maar daar kon ik doorheen kijken door de herinneringen aan vroeger toen ik de liedjes hoorde. Een erg mooie film en zeker een aanrader.

Favoriete fashion item

photogrid_1493279795787

Absoluut een favoriet fashion item die ik deze maand binnenkreeg is dit heerlijke bomberjackje van Zizzi. Hij is heerlijk luchtig qua stof, valt mooi en met mooie gouden accenten perfect voor de lente en zomer. Deze gaan jullie zeker nog veel zien want hij is nu al favoriet.

Favoriete beauty product

20170305_103929

Er waren deze maand niet heel veel nieuwe beauty producten die ik probeerde. Maar de Rituals refreshing eye lotion was toch wel een product wat ik deze maand als vast onderdeel van mijn gezichtverzorgings routine is geworden. Ik schreef er al eerder een review over die je hier kunt vinden.

Hoe was jullie maand? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze links is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

De producten in deze blog heb ik gekregen en zijn onderdeel van een samenwerking. Dit beïnvloedt niet mijn mening over de genoemde producten

Follow my blog with Bloglovin