Selecteer een pagina

photogrid_1482260212322

Het is weer woensdag dus tijd voor mijn week overzicht. Man, time flies op het moment. Echt ongelofelijk. Volgende week hebben we gewoon al kerst gevierd en zijn we aan het aftellen naar 2017. Ik kan het soms echt niet geloven hoe snel het op dit moment gaat. Misschien ook wel omdat mijn weken gevuld zijn op dit moment met werken en revalideren. De laatste is niet alleen de twee dagen dat ik bij Heliomare ben maar werkt de hele week door. But hé, ik weet waar ik het voor doe en dat is om straks het proces positief en vol handvatten af te sluiten. Dus voor nu is het soms de tanden op mekaar en doorgaan. Hoe deze week was, zien jullie vandaag.

Maandag 12 december ’16

photogrid_1482132006360

Ik heb een berg energie en daar word ik heel erg blij van. De stijgende lijn zit erin en vergeleken met een half jaar geleden, voel ik mij zo ontzettend goed. Het maakt mij echt intens gelukkig om te merken dat ik vooruitgang boek. Mijn dag begint met een lekkere wandeling door de duinen rondom Heliomare en de rest van de dag is gevuld met gesprekken en groepstherapie. Ik klets aan het einde van de dag nog even met een groepsgenoot en ga daarna nog even bij mijn hobby vriendinnen op bezoek om bij te kletsen. Het is fijn om de dames weer even te zien en nog een beetje creatief bezig te zijn. De rest van de avond ben ik gewoon lekker thuis en rommel ik wat aan. Plus dat ik het boek van Gijp uitlees en hiervan erg onder de indruk ben.

Dinsdag 13 december ’16

photogrid_1482131946638

It’s a work day! Het is mistig en vochtig en natuurlijk sta ik weer in de file. Ik kan echt niet wachten tot de Velsertunnel weer open gaat en dit hopelijk opgelost is. Het is druk zoals het elk jaar is rond de feestdagen. De winkels moeten toch bevoorraad worden. Ik vind deze weken echt heerlijk. Het is gewoon keihard knallen en lekker doorwerken. De tijd vliegt dan ook echt voorbij. Na het werk, ga ik lekker naar huis en kijk ik vlogmas van Annemerel en werk wat aan de website.

Woensdag 14 december ’16

photogrid_1482131886221

Het is mistig en grijs als ik de deur open doe en daar word ik gewoon niet blij van. Het is een drukke week op het werk en ik push mijzelf en mijn collega om zo hard mogelijk te werken zodat wij rust in de rest van de week krijgen. Het is even een pittige dag en hoe fijn ik het ook vind om heel hard te werken (mijn motto is al eeuwen: van hard werken ga je niet dood) maar het is nu heel anders. Het kost meer energie en mijn lichaam heeft er last van. Ik negeer de signalen en krijg er stiekem ook wel een kick van dat we zoveel werk gedaan krijgen. Vergeleken met een half jaar geleden had ik dit nooit meer voor mekaar gekregen. Ik trakteer mijzelf op een bakje sushi als avondeten want ik vind dat ik dat wel heb verdiend. Voor de rest doe ik niet meer heel veel want mijn energie is op.

Donderdag 15 december ’16

photogrid_1482131835130

Het is weer revalidatie dag. Ik start de dag met een wandeling in de duinen. Het is mistig en vochtig maar ik heb het even nodig want ik merk dat ik moe ben en hopelijk krijg ik zo wat meer energie. Als ik thuis kom, bel ik nog even met mijn grote neef om bij te kletsen en bereid ik mij voor op een dagje revalideren. Ik carpool samen met een van mijn groepsgenootjes en ga iets eerder van huis om nog even te lunchen aan het strand met een andere groepsgenoot. Super gezellig en heel fijn om dit traject met de anderen te kunnen delen. Ik geniet van een sushi poké bowl. De eerste keer dat ik het eet maar vind het heerlijk. Een mooie bodem voor de zware middag die te wachten staat. Therapie, zwemmen en coaching .. hele fijne en positieve dingen waar ik ontzettend veel baat bij heb maar als mijn coach vraagt hoe het echt met mij gaat, merk ik dat ik ontzettend moe ben. Gelukkig kan ik lekker eten bij mijn ouders na een zware middag en hoef ik mij daar geen zorgen over te maken. Ik ga op tijd naar huis en ga lekker vroeg slapen want ik heb het nodig. Yup, deze maanden zijn serieus granny months maar ik weet waarvoor ik het doe en ik blijf het zien als het beste cadeau wat ik mijzelf kan geven, ook al is het hard werken.

Vrijdag 16 december ’16

photogrid_1482131778755

Bij het opstaan merk ik al dat het geen goede dag gaat worden en na het douchen ben ik al mijn energie kwijt. Maar ik moet gewoon werken en wordt het dus een dag waarop ik mijn tanden op mekaar doe en aan de slag ga. De werkdag verloopt op de automatische piloot en kost al mijn energie maar ik heb ook een paar lichtpuntjes en dat maakt mij blij. Plus dat vandaag mijn nieuwe lay-out na een lange tijd wachten online gaat. Super lichtpuntje natuurlijk. Na het werk, duik ik meteen mijn bed in want ik kan niet meer. Ik voel mij zo’n zeikerd maar heb even geen andere keus.

Zaterdag 17 december ’16

photogrid_1482131731137

Ik slaap 8 uur straight achter mekaar als een blok en daar word ik heel erg blij van. Die nachten koester ik echt. Ik voel mij iets beter dan gisteren maar nog niet top. Energie niveau blijft laag maar ik heb twee leuke afspraken staan en daar wil ik gewoon naar toe. Ik begin mijn dag bij DAS lekker en wordt ontzettend hartelijk ontvangen. We hebben een leuk gesprek (de blog hierover volgt morgen) en ik mag wat van de lekkernijen proeven. Zeker een aanrader als je in Amsterdam bent. Aangezien ik toch in Amsterdam ben, ga ik nog even langs een vriend van mij om bij te kletsen en een beetje te sparren over de website (zo fijn als je vrienden hebt waarmee je hierover kan sparren). Onderweg naar huis ga ik nog even langs de supermarkt voor snel wat boodschappen maar mijn energie is compleet weg. Thuis gekomen duik ik dan ook meteen mijn bed in en kom er niet meer uit. Gelukkig knap ik in de loop van de avond wat op maar voel mij nog lang niet de oude.

Zondag 18 december ’16

photogrid_1482131667556

Na het vele rusten van gisteren, slaap ik onrustig en word niet helemaal uitgerust wakker. Iets waar ik onwijs van baal. Ik probeer de dag goed te starten met wat werk aan mijn blog en de foto’s voor de douche foam test. Natuurlijk kijk ik de vlog van Sanny en ik rommel wat in huis. Maar ik voel wel dat het nog niet goed is qua energie. Ik besluit dat mijn afspraak toch door moet gaan en ga naar Aileen toe. We gaan samen naar de Action om spullen te kopen voor het maken van een vision board en gaan daarmee aan de slag bij Aileen thuis. Maar helaas is mijn energie te laag dus wordt het voornamelijk lekker kletsen. Rond een uur of 4, ga ik naar mijn ouders en plof daar lekker op de bank om samen naar de finale van de handbaldames te kijken en natuurlijk te genieten van mijn vaders kookkunsten. Jammer genoeg verliezen de dames en ik ga vroeger naar huis om lekker in bed te liggen. Ik probeer een film te kijken maar haak snel af en ga gewoon lekker vroeg slapen. Morgen weer een drukke dag voor de boeg 🙂

Het was niet een hele spannende week en eigenlijk als ik het zo terug lees voel ik mij een beetje een zeur maar misschien is dat ook wel mijn grote valkuil. Het is nu eenmaal wat het is en soms is er geen andere keuze dan het te accepteren. Dat is ook wat ik tijdens dit revalidatie traject aan het leren ben maar wat niet altijd makkelijk is. Maar het gaat goed komen, daar heb ik alle vertrouwen in.

Hoe was jullie week? Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin