Selecteer een pagina

Happy wednesday! Afgelopen week was een behoorlijk bewogen week met een hoop onduidelijkheden. Het was een soort rollercoaster van een gevoel vol vertrouwen naar toch weer een onzeker gevoel. Zolang het nog niet duidelijk is, is het noodzaak om gewoon door te gaan en af te wachten wat er gaat gebeuren. Daardoor kan ik er hier ook nog niet teveel over vertellen. Maar goed, gelukkig waren er ook nog een hoop leuke dingen deze week zoals een interview waarin ik mijn verhaal over leven met lipoedeem mocht delen. Benieuwd wat ik verder deze week allemaal deed, lees dan snel verder.

Maandag 6 augustus ’18

Deze week gaan er nog twee tropische dagen zijn en vandaag is er een van. Mijn been vindt dit vandaag niet zo leuk geloof ik. Ik ben een halve dag op het werk en mijn been werkt in alles tegen. Pijn en een been gevuld met vocht is niet de perfecte combinatie als je op kantoor werkt. Vandaag is voor het eerst dat ik ook echt even baal van mijn lichaam. Ik kom de dag wel door en als ik van kantoor weg ga, vlucht ik snel naar huis waar het lekker koel is en ik gewoon op de bank kan liggen met mijn been omhoog. Gelukkig eet ik vanavond bij mijn ouders en kan ik daar in de tuin verder chillen. Mijn vader heeft een aparte maar erg lekkere maaltijd gemaakt met onder andere cheese fries en een mexicaanse stijl hot dog. Met een goed gevulde buik ga ik weer naar huis.

Dinsdag 7 augustus ’18

Als het goed is wordt het vandaag de laatste extreem warme dag van de week. Ik blijf het grootste gedeelte van de dag binnen op de bank. Mijn flat is echt de ideale plek op warme dagen want het is heerlijk koel en goed vertoeven. De wijkmarkt sla ik deze week over want mijn favoriete kramen zijn op vakantie (moet ook gebeuren) en ik heb nog behoorlijk wat in de koelkast liggen. Door de warmte lijk ik wel veel minder te eten. Hebben jullie daar ook last van met die hitte? In de middag heb ik een afspraak, waar ik nog niets over kan zeggen maar die dus voor de mix aan emoties zorgt deze week. Als ik de auto in stap is het gewoon 40 graden. Echt een dag om gewoon thuis op de bank te blijven. De afspraak heeft best een impact waar ik een beetje van slag door ben en goed over na moet denken.

Woensdag 8 augustus ’18

De ochtend breng ik bellend door omdat ik op zoek ben naar informatie. Kennelijk zijn meer mensen op zoek naar informatie aangezien ik het grootste gedeelte van de tijd in de wacht sta. Ik krijg iets meer duidelijkheid maar tegelijkertijd ook de mededeling dat ik nog even moet afwachten. Ik weet dat het allemaal erg cryptisch klink maar zo voelt het voor mij ook. De middag ben ik op kantoor en kan ik mij focussen op mijn werk. Even mijn gedachten verzetten.

Donderdag 9 augustus ’18

Waar ik gisteren de ochtend bellend doorbracht, vandaag breng ik de ochtend mailend door. Hoewel ik regelmatig over mijn leven met lipoedeem op mijn blog schrijf, vind ik het lastig om met mijn verhaal naar buiten te treden en mensen te benaderen. Daar komt dus mijn onzekerheid om de hoek kijken. Toch besluit ik een aantal mails te sturen naar kranten en ik word bijna meteen gebeld voor een interview. Echt super tof en bewijs dat mijn onzekerheden dus niet helemaal kloppen ;-).  De middag ben ik weer op het werk. Een groot deel van mijn collega’s gaat volgende week op vakantie dus het is heel veel afmaken en overdragen. Aan het eind van de dag ben ik helemaal op.

Vrijdag 10 augustus ’18, zaterdag 11 augustus ’18 en zondag 12 augustus ’18

Het weekend verloopt eigenlijk hetzelfde als vorige week. Ik probeer regelmatig te bewegen, te relaxen en beetje bij beetje weer het leven een beetje op de rit te krijgen. Mentaal blijft de impact toch wel heftig en ik kan daar nog niet goed mijn weg in vinden. In mijn hoofd voelt mijn geopereerde been nog altijd heel erg groot en pas als ik een foto maak, zie ik pas hoe groot het verschil eigenlijk is. En als ik dan ook nog de foto post en al jullie reacties lees, merk ik weer wat voor impact het allemaal op mij heeft. Zondag heb ik nog de afspraak voor het interview met de lokale krant en het wordt een ontzettend prettig en fijn gesprek waarbij ik mij heel erg goed voel. Het weekend is dus goed 🙂

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo