Selecteer een pagina

photogrid_1493099738938

Happy Wednesday! Het is weer tijd voor een weekoverzicht op Plus een Beetje. Een korte week dankzij een bonus weekend dag maar ook meteen extra drukte op het werk. Hoe fijn ik die bonus dagen ook vind, ik weet ook dat het daardoor extra druk is op werk. Maar goed, that’s life. Wat ik de rest van de week deed, zien jullie uiteraard vandaag.

Maandag 17 april ‘17

photogrid_1493099425563

Happy tweede paasdag! Het valt mij op dat pasen tegenwoordig net zo uitbundig wordt gevierd als kerst. Of is dit gewoon een hele handige commerciële truc? Ik rommel lekker wat in huis aan, start de dag rustig op en ga eindelijk naar The Beauty and the Beast. Jeugdsentiment ten top. Ik vond het een mooie film maar erg musical achtig. ’s Avonds probeer ik een beef noodle salade uit met nieuwe producten van mijn werk. Lekker veel groenten en een schaal vol. Een prima tweede paasdag wat mij betreft.

Dinsdag 18 april ‘17

photogrid_1493099465901

Na een extra weekend dag, stroomt onze mailbox over op het werk en is het vooral heel veel weg werken. Onze Europese klanten hebben gewoon gewerkt op maandag en veel winkels waren ook gewoon open dus wij hebben werk genoeg om de komende dagen door te komen. Mijn favoriete soort dagen, lekker doorknallen en de hele dag bezig zijn. Morgen heb ik een belangrijke afspraak buiten de deur en dat vergt wat voorbereiding. Na het werk ga ik lekker alles even eruit zweten en zwemmen bij Heliomare.

Woensdag 19 april ‘17

photogrid_1493099522648

Een dag vol met voorbereiding, besprekingen en een stapel werk die nog ligt te wachten na gisteren. Ik ben de hele middag buiten kantoor voor een afspraak met een belangrijke klant. Een heel erg interessant gesprek met een zeer inspirerende vrouw. Met een hoofd vol om over na te denken, keer ik terug naar kantoor waar ik mijn collega met de laatste dingen help. Een ontzettend inspirerende dag maar als ik thuis kom, is het wel klaar en doe ik verder niets meer.

Donderdag 20 april ‘17

photogrid_1493099547642

Een dag buitenspelen is leuk qua afwisseling maar het houdt wel in dat er een hoop werk op mij ligt te wachten. Plus dat mijn collega vrij is. Wederom een lekker druk dagje die voorbij vliegt. Veel regelen, veel praten met klanten en veel orders scoren. Als ik ergens blij van word, dan is het wel orders scoren en tevreden klanten. Als ik thuis kom is het net als gisteren en plof ik op de bank om Ajax te kijken.

Vrijdag 21 april ‘17

photogrid_1493099578229

Nog een dagje alleen op de afdeling en in verband met weer een korte week volgende week, veel te doen. Zo vliegt de week dus echt voorbij en voor ik het weet is het 6 uur en is het weekend begonnen. Na het werk ga ik naar mijn ouders en boek ik samen met mijn moeder onze vakantie naar Tenerife. Childhood memories want wij gingen vroeger altijd naar Tenerife en nu dus een heerlijk vooruitzicht. We vieren het met een lekkere Surinaamse maaltijd. Met een blij en gelukkig gevoel kom ik uiteindelijk thuis waar ik begin aan een binge watch marathon van #girlboss op Netflix.

Zaterdag 22 april ‘17

photogrid_1493099625646

Ik begin de dag met het vervolg van mijn binge watch marathon #girlboss. Super toffe serie en ik hoop zeker dat er een vervolg op komt want ja, ik kijk hem in het weekend volledig. Het is dat ik een afspraak heb staan, anders had ik hem zeker vandaag af gekeken. Ik krijg een berichtje van een oude vriendin of ik zin heb om ’s avonds even af te spreken en bij te kletsen onder het genot van wat te eten. Daar ben ik altijd in voor. We kletsen wat af en moeten helaas 2 uur op ons eten wachten. Not so happy moment. Maar als het uiteindelijk komt, heeft het bedrijf het wel goed gemaakt met 2 ijsjes en een gratis maaltijd de volgende keer. We hebben heel wat bij te kletsen dus als ik uiteindelijk thuis kom, val ik meteen in bed in slaap.

Zondag 23 april ‘17

photogrid_1493099672583

De drukke week vergt zijn tol en ik word wakker met een misselijkmakende migraine en een lijf wat nergens zin in heeft. Ik doe rustig aan en besluit toch voor de wekelijkse wandeling te gaan met een van mijn vriendinnen. Het lijkt mij beter om even in de buitenlucht te zijn en het is gewoon lekker om even bij te kletsen onder het wandelen. Maar als ik thuis kom, ben ik niet meer zoveel waard en eigenlijk slaap ik de hele middag. En dat vind ik dus zoooo zonde van mijn dag. Maar goed, it is what it is. Tegen een uur of 4 ga ik naar mijn ouders om Ajax te kijken en natuurlijk samen commentaar te geven op Boer zoekt Vrouw. Als ik thuis kom, duik ik meteen mijn bed in.

Een druk weekje en voor komende week gaat het niet veel anders zijn.

Hoe was jullie week? Hebben jullie genoten van je bonus dag?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin