Selecteer een pagina

033edc2b96642c6f0ee75d6b21b79d62

Jongens, vandaag gaan we weer even iets anders doen op Plus Een Beetje. Gewoon omdat het vandaag 7 januari is en ik het nodig vind om vandaag even wat anders te doen. Plus het feit dat 7 Januari een speciale dag is want de allerliefste en beste vader die is vandaag jarig. En toevallig is dat mijn vader. De vader van Plus Een Beetje. Het spijt mij voor jullie allemaal maar mijn vader is de beste.

c461aa17a8d0c18dc4ba17a881cd60c1

Nu weet ik dat ik niets meer op social media van hem mag delen maar ik doe het toch want hij verdient een ode, een staande ovatie, een lofzang en nog een heleboel meer. Hij is de beste vader die je maar kan hebben. De vader die is blijven staan in de tijden dat ik werkelijk onmogelijk was en de medaille voor slechtste dochter won, de tijden waarin ik ontzettend vocht met mijzelf, de tijden waarin eten een ellende was, de tijden waarin ik ontzettend verdrietig en boos op de hele wereld was, de tijden waarin ik gebukt ging onder stress en spanning en niet te genieten was. Die tijden is hij allemaal doorgekomen en blijven staan. Hij is mijn boei in de woeste zee, het oog van mijn orkaan en de allerbeste kok die je maar kan wensen. Eindeloos geduld tijdens mijn worstelingen met eten en keer op keer weer maaltijden bereiden om maar te zorgen dat ik ging eten. Keer op keer weer proberen te begrijpen waarom ik eet of waarom ik het niet kan laten staan. Keer op keer weer moeten slikken en buigen als ik een woedebui had. That’s my dad. Hij is blijven staan!

a4c18307987f226c6050eff86ea30a33

Mijn held die niet zo van de hondjes was maar meer dan 2,5 jaar geleden Spike opving en de allerbeste vrienden werd. Hij was het ook die mee “moest” toen ik wist dat het einde van Spike er was. Hij was het die Spike de allerlaatste knuffel gaf en in de auto een bemoedigend kneepje gaf toen we het erover hadden hoe het nu verder moest.

6960559804017f3e4662aceeaa06986d

Keer op keer was hij er en er zijn niet voldoende woorden om te zeggen wat het voor mij heeft betekend. Maar als je mijn vader nou kent of je ziet hem lopen, feliciteer hem dan vandaag even ondanks dat hij dat vast niet leuk vindt.

ab73658d10017aab163c99d9ada7eeee

Happy Birthday pap. Dat er nu nog maar alleen maar mooie en goede jaren aankomen.

Heb jij ook zo’n speciale vader? Wat maakt jouw vader speciaal?

Take care!

xoxo