Selecteer een pagina

Hoewel het weer er echt om vraagt om er lekker op uit te gaan, is dit niet het moment helaas om naar buiten te gaan. Tenzij je natuurlijk een tripje planned naar je balkon of tuin. Dat is natuurlijk helemaal oké. Met een beetje mazzel kan je daar ook gewoon met je tablet of telefoon zitten en je verdiepen in alle nieuwe series en films die de streaming diensten te bieden hebben. Ik vond dat Videoland de afgelopen tijd een beetje achter bleef ten opzichte van Netflix en eigenlijk keek ik Videoland alleen voor mijn secret sins zoals Temptation Island en Ex on the Beach die net weer is gestart. Maar ik zag dat ze eindelijk hun game weer hebben opgepakt en wat leuke dingen voor de komende weken op de planning hebben staan. Daarom vandaag een must see van 5 series/ films die ik op Videoland wil gaan kijken de komende tijd.

Amira

Deze documentaire volgt de jonge Nederlands-Marrokkaanse kickbokster Amira. Een heel jong meisje dat al op jonge leeftijd wereldkampioen is en om moet gaan met haar eigen succes. Je ziet de bijzondere relatie tussen Amira en haar vader, die tegelijkertijd haar coach is. Maar je ziet ook hoe haar ouders moeten balanceren tussen een dochter met een uniek talent die tegelijkertijd nog heel jong is en kind hoort te zijn. Ik ben gek op dit soort sport documentaires omdat het vaak het verhaal achter het succes laat zien en tevens laat zien dat hoewel het plaatje mooi is, er achter altijd een strijd zit met de balans houden tussen het succes en het gewone leven. Helemaal als je nog maar heel jong bent.

The Good Fight Seizoen 4

Deze serie heb ik al een keer eerder genoemd omdat ik er een paar jaar geleden aan begonnen was. Helaas vond ik seizoen twee niet heel erg boeiend omdat de opzet anders was en het heel veel over Trump ging. Toen ik zag dat seizoen 4 over het wel en wee van een succesvol advocatenkantoor op de planning staat bij Videoland, heb ik besloten om toch weer aan de serie te beginnen en seizoen 2 nog een kans te geven. Inmiddels kan ik de andere opzet van de afleveringen beter handelen en zit ik er weer helemaal in. Als je van series zoals Scandal houdt, dan is The Good Fight ook zeker een aanrader om op je lijstje te zette.

Huisvrouwen bestaan niet deel 2

Deel 1 van de film “Huisvrouwen bestaan niet” heb ik geloof ik een keer uit pure verveling opgezet. Er is een tijd geweest dat ik Nederlandse films wel kon waarderen en het ook leuk vond om naar te kijken. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn altijd dezelfde acteurs die je dan weer ziet terugkomen en op een gegeven moment was ik daar wel klaar mee. Gelukkig speelt Jelka van Houten in Huisvrouwen bestaan niet en laat ik haar nou een van de meest verfrissende actrices vinden uit Nederland. Hoewel ik er niet al te veel verwachtingen van had, vond ik deel 1 toch leuk en ben dan ook benieuwd of deel 2 net zo leuk gaat zijn.

Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector

Na het laatste seizoen van La Casa de Papel en Moccro Maffia, viel ik eigenlijk een beetje in een zwart gat als het gaat om series. Ik ben dus echt op zoek naar een nieuwe must see waarbij ik met spanning wacht op het volgende seizoen omdat het eerdere seizoen zo goed was. Lincoln Rhyme is een thriller waarin Amelia Sachs wordt gevolgd bij de forensisch onderzoeker Lincoln Rhyme na een lugubere vondst. Nu ben ik nooit zo van de thrillers maar ik ga deze serie toch een kans geven. Wie weet is het wel de volgende topper.

Gewoon Boef

You either love him or hate him, Boef. Een van de meest spraakmakende rappers van Nederland die vanaf mei te zien gaat zijn in een documentaire op Videoland. Waar ik vooral benieuwd naar ben is of er achter de grote mond en het plaatje wat hij heeft gecreëerd, dezelfde persoon zit of dat er toch meer achter zit dan de stoere jongen die hij wil laten zien.

Wat kijken jullie op dit moment allemaal?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Videoland

Bron afbeelding:Unsplash.com