Selecteer een pagina

Happy sunday! Er is weer een week voorbij gevlogen. Een week waarin het echt ijskoud was, ik behoorlijk wat gesprekken voerde om vooruit te komen en de week waarin ik mijn handtekening zette onder de papieren voor de lipoedeem operatie. Ik vind het dood eng maar 2018 gaat een grote verandering brengen. Alhoewel ik heel wat momentjes had dat ik buiten mijn comfort zone moest treden, het zorgde voor een heleboel happy moments. Die ik uiteraard vandaag weer met jullie deel.

Bed of Roses – Afrojack ♡ Elke dag zo vroeg wakker zijn, dat je de mooiste zonsopgangen ziet ♡ Mijn handtekening gezet onder de operatie afspraken en dus de grootste stap ever in mijn leven genomen als het gaat om voor mijzelf zorgen en mijn onzekerheden aanpakken ♡ Pastel stabilo highlighters ♡ Red Velvet cake van Dudok om Chinees Nieuwjaar te vieren ♡ Keer op keer alle mooie overwinningen op de Olympische Spelen ♡ Goed financieel nieuws voor de operatie ♡ een bevriende fotografe vragen of ze het hele proces rondom de operaties wil vastleggen ♡ kraakheldere vrieskoude dagen ♡ Mijn nieuwe schilderijen van Pixers ♡ Af en toe gewoon een mega brain dump doen en alles van je afpraten/ schrijven ♡ Gewoon weer een teen mom 2 marathon (gelukkig zijn er heel veel verschillende seizoenen) ♡ Krakende schone lakens ♡ Met licht het kantoor uitlopen en dan ook nog met licht thuis komen maar ook de zon zien ondergaan in de zee ♡ Ziaja cucumber & mint miscellair face wash ♡ Leuke uitnodigingen ontvangen ♡ Eindelijk eens een grote schoonmaak doen van de immense berg foto’s op mijn telefoon en ruimte creëren ♡ De vroege uurtjes in de ochtend benutten en heel veel werk verzetten ♡ De eerste paas eitjes van het jaar eten ♡ De lat af en toe iets minder hoog leggen en kiezen voor rust in plaats van presteren ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Begin afbeelding: Shutterstock