Selecteer een pagina

Happy sunday! De mooiste dag van de week is weer aangebroken. Een week waarin ik mijn summer vibe weer een beetje terug vond toen ik op vrijdagavond naar huis reed over de boulevard, de zon scheen en de zee er heel mooi bij lag. Dat zijn wel momentjes waar ik heel blij van word hoor. Mijn andere happy moments deel ik uiteraard vandaag weer.

Talking to Myself – Linkin Park ♡ Een dag zonder wekker wakker worden ♡ Gevonden geld ♡ Na een lange werkweek de boulevard oprijden en de zon zien stralen boven de zee ♡ 10 000 stappen zetten en geen extreme last hebben ♡ complimenten op mijn no make up foto (iets met moeite hebben met opstaan en toch op tijd de deur uit gaan maar 1 dingetje vergeten zijn) ♡ Aardbeien met slagroom ♡ Een heel lief pakketje krijg van My Lovely Notebook voor de gastblogs die je schrijft ♡ Nieuwe inserts voor mijn Midori om mee te experimenteren ♡ een uitnodiging krijgen van Belloya om bij de perspresentatie van hun nieuwe collectie aanwezig te zijn ♡ Kijken naar mogelijke nieuwe vakantie bestemmingen ♡ Het Dossier – Anya Niewierra ♡ Tony Chocolony salted caramel ijs ♡ Sale koopjes ♡ Van die discussies in Facebook groepen waar je eigenlijk gewoon een bak popcorn erbij wil pakken om te zien hoe het eindigt ♡ Wijzigingen aanbrengen in je voedingspatroon en je daar lichamelijk heel goed doorvoelen ♡ Fleece dekens van de Action ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin