Selecteer een pagina

64040af59472e26e9d0fcca1bf7dde14

Happy, Happy, Happy Sunday!!! Morgen begint week 26 gewoon alweer en zijn we gewoon op de helft van het jaar. Ik moest altijd een beetje lachen om de uitdrukking “de tijd vliegt” maar de tijd vliegt echt want over 26 weken is het gewoon alweer kerst. Gewoon even iets om bij stil te staan. Mijn week was een week in balans, een week waarin ik werkte, mijn rust nam en goed luisterde naar mijn lichaam. Het was ook een week met veel mooie lichtpuntjes, goede gesprekken en mooie ontwikkelingen. Momenten waar ik ontzettend happy van word en die ik uiteraard graag met jullie deel.

20160625_174713

20160625_174726

20160625_133756

♡ Army – Elly Goulding, Mike Mago ♡ Echte post uit Frankrijk (had ik al gezegd dat ik gek ben op leuke post en kaarten. Als je een leuke kaart of envelop uit de brievenbus haalt na een dag werken, word je toch intens gelukkig?) ♡ Build-A-Cake op de verjaardag van Lydia ♡ Eindelijk het boek van Annic van Wonderen hebben ♡ Met 1700 mensen op stoelen staan dansen en compleet out of your comfort zone gaan ♡ Een deel van mijn Young Living Essential Oil bestelling binnen krijgen ♡ Uren kunnen kletsen met Barbara en je realiseren hoe gelukkig je mag zijn dat er iemand is die door dezelfde dingen in het leven gaat waar jij doorheen gaat ♡ Wakker worden met het geluid van een flinke plensbui (ik hou van het geluid van regen .. als ik binnen ben) ♡ 500 Instagram volgers bereiken (deze mijlpaal ga ik met jullie nog vieren, promise) ♡ Een avondje thee leuten met Yvette ♡ Mijn agenda voor juli die zich alweer aan het vullen is ♡ De business bootcamp van Open Circles ♡ In jezelf investeren ♡ De Stampin’ Up stempeltjes die ik tweedehands kon kopen ♡ Een goed gesprek met mijn grote neef die een aantal hele wijze woorden zei ♡  De Storytel app en een luisterboek in de auto luisteren ♡ Gelpennen van de Action (als je een mixed media artist bent en op zoek bent naar gelpennen die op verf schrijven, ren naar de Action!) ♡ Truffel mayonaise ♡ Lekker een avond in bed doorbrengen ♡ Al jullie lieve reacties Lieve Bernadine die haar verhaal doet op LindaTV ♡ Je realiseren hoeveel doelen en bucket list items je in het eerste half jaar van 2016 al hebt bereikt ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie mooie momenten?

Take care en maak er een geweldige zondag van!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin