Selecteer een pagina

Happy sunday! Hebben jullie ook zo genoten van het mooie voorjaarsweer, ondanks dat het pas februari was? Het maakte de laatste week van februari toch wel speciaal want vorig jaar rond deze tijd lag er gewoon sneeuw. Het mooie weer gaf mij in ieder geval weer wat energie, iets wat ik op dit moment niet erg veel heb dus het was meer dan welkom. Het was ook een week waarin ik een enorme kans kreeg en deze met beide handen greep. Het was een goede week met veel mooie happy moments.

Appelboom – Xander de Buisonjé ft. Sem van Dijk ♡ Van de ene goede serie in de andere goede serie vallen ♡ Af en toe even een social media break nemen ♡ Het mooie voorjaarsweer ♡ Dirty John op Netflix in een keer uitkijken ♡ Onverwachte pakketjes ♡ Mijn belastingaangifte direct op de eerste dag doen ♡ Eindelijk goed de spieren in mijn bovenbenen kunnen zien en voelen ♡ Toegeven aan mijn vermoeidheid ♡ Dankzij een vriendin totaal verslaafd zijn aan Scandal op Videoland en nog heel wat seizoenen te kijken hebben ♡ Ajax ♡ Eindelijk de rust hebben om op een zaterdagmiddag rustig aan de slag te gaan met mijn art journal en oude foto’s gebruiken ♡ Een schone auto ♡ Goedkeuring verzekering voor een lymfepress om het vocht nog beter uit mijn benen te krijgen ♡ Groene ice tea ♡ Weleda Calendula crème ♡ Wakker worden in een soort Harry Potter landschap ♡ Weer een maatje kleiner blijken te zijn ♡ Hele blije klanten aan de telefoon hebben als ze je weer voor het eerst spreken na de overname ♡ Een hele grote en vooral mooie stap maken voor lipoedeem en mijn eigen ontwikkeling ♡ Volle nachten slaap ♡ Eindelijk de balkon deuren open kunnen hebben ♡ Soms gewoon even lekker klagen en zeuren ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock