Selecteer een pagina

Happy sunday! Zijn jullie lekker aan het genieten van het zonnige weekend zo aan het eind van februari? Het was een week waarin de zonnige dagen de grijze dagen elkaar afwisselden, ik aan mijn lichaam merk dat ik echt vitamine D nodig heb en het daardoor behoorlijk rustig aan deed. Toch waren er ook leuke dingen zoals een spontane vader dochter date en pakte ik mijn eerste terras van 2019. Wat een heerlijk gevoel om weer gewoon in een terras stoel te kunnen zitten. Vandaag een blog vol met happy moments van de afgelopen week.

Daar gaat ze – Dimitri Vegas & Like Mike, Frenna ♡ Eindelijk de film “Bohemian Rhapsody” gezien ♡ Donderdagochtend beginnen met een nieuwe aflevering van Temptation Island ♡ De eerste vrijdagmiddag op een terras om het weekend in te luiden ♡ The Umbrella Academy op Netflix ♡ Zondagskind van Judith Visser ♡ Nog steeds complimenten krijgen van mensen die je een tijd niet hebben gezien ♡ De Nivea Sun douchegel erbij pakken op een grijze donderdagochtend en alvast dat zomer gevoel opwekken ♡ Mijn debuut bij de lokale radio en blij zijn dat ik niet naar mijn twijfels heb geluisterd ♡ Op de meest chaotische en frustrerende dag van de week mij groot weten te houden tot ik thuis kom en dan ongegeneerd even kunnen breken ♡ Ouderwetse zuurkoolstamppot met spek en worst en als dessert aardbeien met vla ♡ Jezelf rust gunnen op moment dat je het echt nodig hebt ♡ Je vader spontaan op date nemen ♡ Iedere week revalidatie een beetje opschroeven en je lichaam steeds sterker voelen worden ♡ Op vrijdag je huis al aan kant hebben en weten dat je het weekend verder niets hoeft te doen ♡ Broeken die nu alweer te groot zijn ♡ Andere lotgenoten kunnen helpen met je ervaringen en weer hoop kunnen geven ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock

Bron film afbeelding: 20th Century Fox