Selecteer een pagina

Happy sunday! De eerste winterweek met lentedagen is aangebroken en de zon scheen volop en ik sliep weer voor het eerst met de balkondeur open. Iets waar ik ontzettend blij van word. Mijn week begon met ontzettend goed nieuws over mijn gezondheid en dat maakte de week al meteen een geslaagde week aangezien ik heel lang op dit nieuws heb gewacht. Waar ik verder deze week nog meer blij van werd, lees je uiteraard vandaag weer.

Lifestyle – Zefanio ft. Josylvio ♡ Baby hertjes ♡ Na een lange werkdag, merken dat het nog steeds licht is als je thuis komt rond 18 uur ♡ Na een weekend met rot weer, een hele zonnige dag ♡ Op maandagochtend om 9 uur al enorm goed nieuws krijgen ♡ Minstens 10 000 stappen gezet hebben en geen last hebben van mijn benen ♡ Op een zonnige dag de boulevard oprijden en de energie door het mooie weer voelen bruisen ♡ Een dagje op het hoofdkantoor met mijn “nieuwe” collega’s ♡ Lekker op de bank kruipen en vlogs gaan kijken ♡ De podcast van Monica Geuze met Nesim & Nega ♡ ’s Ochtends vroeg herten zien rennen door de duinen die duidelijk zin er in hebben ♡ Lunchen met lipo dames ♡ Langer op de cross trainer staan dan je ooit is gelukt ♡ Nieuwe muziek ontdekken ♡ Een ochtend lui in bed liggen met de balkondeur open, de zon die schijnt en vogels die fluiten ♡ Lente dagen in de winter ♡ Een geweldig filmpje van orka’s die met een zwemmer mee zwemmen ♡ Collega’s die je lunch betalen ♡ Zwaar verliefd (de film) ♡ Melkmeisje douchegels ♡ De immens mooie zonsondergangen ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeelding: Shutterstock