Selecteer een pagina

Happy sunday! Er is weer een week voorbij gevlogen. Een week vol storm en slecht weer terwijl ik vanaf de bank werkte. Wat een enorm happy moment is dat toch dat je niet door weer en wind naar buiten hoeft maar gewoon vanaf huis kunt werken. Het was ook de week waarin bekend werd dat ik onderdeel ben van de jaarlijkse dag van de lipoedeem patiënten vereniging en een van de workshops voorzit. Maar het was vooral de week waarin ik mijn revalidatie een tandje opschroefde en verder erg rustig aan deed (iets met verkouden en grieperig zijn). Wat mijn andere happy moments van afgelopen week waren, lees je vandaag.

Drup – Bizzey, Kraantje Pappier, Jonna Fraser, Nienke Plas ♡ Ontzettend lieve complimenten krijgen waar ik zelfs stil van werd ♡ Relaxte zaterdagen waarop je niets hoeft ♡ Het opruimvirus weer langzaam oppakken (ik was mijn motivatie even kwijt) ♡ Zondagskind – Judith Visser ♡ Goede verkoopdagen (ik blijf een streber) ♡ De wind om de flat horen gaan en weten dat je niet naar buiten hoeft ♡ Revalidatie een tandje opschroeven en goed voelen tot hoeveel meer je in staat bent ♡ Onverwachts eerder een mailtje ontvangen met spannend nieuws ♡ Mijn deelname aan de jaarlijkse dag voor lipoedeem en lymfoedeem patiënten ♡ Gewoon rustig aan kunnen doen en je eigen planning bepalen op doordeweekse dagen als je je niet lekker voelt ♡ Helemaal weer in de Oud & Nieuw sfeer zitten dankzij Chinees Nieuwjaar en het werken voor een bedrijf met Aziatische roots ♡ Een eerste meting van mijn benen en verbaasd zijn van het enorme verschil ♡ Een agenda die zich goed aan het vullen is met leuke dingen en de eerste vakantie zit er al aan te komen ♡ Iets waar ik ontzettend hard om moest lachen was de ruzie tussen Vonneke Bonneke en Fabiola op instagram ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeelding: Shutterstock