Selecteer een pagina

De laatste dag van mei is aangebroken en het was de maand van weer uitersten. De ene dag was het zonnig en lekker warm, de volgende dag liep ik met een chagerijnige Champ door de regen. Het is tijd dat het echt zomer wordt en we lekker buiten kunnen zitten in de zon. Deze maand begon met een weekje aan de Belgische kust. Een weekje om het leven te vieren en uiteraard hoort die in mijn happy moments van afgelopen maand. Wat mijn andere happy moments van deze maand waren, deel ik vandaag met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder.


♡ Europapa – Joost Klein (ik was toch wel een beetje teleurgesteld hoe het Eurovisie Songfestival is verlopen maar mooi om te zien hoeveel mensen achter Joost Klein stonden) ♡ De Belgische westkust ♡ Mijn lange weekenden benutten om mijn wintergarderobe om te wisselen voor mijn zomergarderobe en deze meteen eens goed uit te zoeken ♡ Boodschappen doen in een Belgische supermarkt ♡ Champ die wel eens even een weiland vol met koeien in zou rennen om te spelen ♡ Weer wat rommelmarktjes op de planning hebben staan (weg met de spullen die ik niet meer gebruik) ♡ Heel veel goede boeken vinden bij de bibliotheek en nog steeds in een goede leesflow zitten (ik lig volledig on track met mijn boeken lees challenge) ♡ Meer rust vinden door een nieuwe routine en planning ♡ Even een weekje eruit zijn ♡ Champ met een geweldige zomercoupe terug krijgen na een bezoekje aan de trimmer ♡ Ultieme selfcare moment: een nachtje hotel ♡ Frans Bauer en familie die weer terugkeren op de tv ♡ La Roche-Possay Cicaplast Balsem B5 ♡ Een super leuk event draaien voor mijn werk ♡ Sterren boven Marrakesh – Eva de Wit ♡ Eindelijk weer stappen gezet voor mijn gezondheid ♡ Een mooi street art project bij ons in de wijk ♡

Hoe was jullie maand?

Take care!

xoxo