Selecteer een pagina

Gedurende het jaar, zijn er periodes dat mijn handen het zwaar te verduren hebben. Ze zijn droog en ik heb last van pijnlijke droge plekjes waar ik niet al te blij van word. Nu vind ik zelf handcrème gedurende de dag best een lastig iets omdat je handen er vettig door blijven en dat niet heel erg fijn is als je aan het werk bent. Ik had al een paar keer het Etos overnight hand serum voorbij zien komen en ik besloot onlangs om een flesje mee te nemen. Ik testte het uit en deel vandaag mijn mening over dit serum met jullie.

Etos overnight hand serum

Een verzorgend nachtserum dat de conditie van de huid verbetert terwijl je slaapt. Verrijkt met verzachtend allantoïne, intens voedende argan-olie en vitamine E die de huid tevens helpt te beschermen.

30 ml, € 2,99

Bron: Etos

Mijn mening

Gedurende de dag vergeet ik vaak om mijn handen in te vetten, ondanks dat ik soms echt pijnlijke droge handen heb. Ik ben dan te druk en ik vind het niet prettig om tijdens het werk vettige handen te hebben. Voor mij is een overnight serum perfect. Het flesje staat op mijn nachtkastje en voor het slapen gaan, smeer ik mijn handen in met een dun laagje van het serum. Bij mij trekt het serum meteen in en ik merk dat de huid van mijn handen er baat bij heeft. Sinds ik het gebruik, heb ik geen last meer gehad van droge, pijnlijke plekjes en zijn mijn handen lekker zacht in de ochtend. Plus dat ik geen last heb van vettige handen gedurende de dag. Als je net als ik moeite hebt met handcrème gedurende de dag, dan is een overnight serum echt een aanrader. En voor de prijs hoef je het natuurlijk ook niet te laten.

Gebruiken jullie handcrème gedurende de dag of toch ook ’s nachts?

Take care!

xoxo