Selecteer een pagina

De laatste tijd kijk ik vooral oude afleveringen van Below Deck sailing en Law and Order. Er zijn niet echt dingen die mij warm maken en ik persé wil kijken. Het is nu voornamelijk achtergrond vulling en series zoals Below Deck en Law and Order passen perfect bij die invulling. Maar ik zag dat er op Videoland de komende tijd een aantal series en documentaires online komen die mij wellicht wel weer gaan boeien en waar ik echt voor wil gaan zitten. Nu is Videoland eigenlijk een van de streamingdiensten die ik niet zo heel veel kijk maar meer heb omdat er toch regelmatig wel iets online komt dat ik graag wil zien. Tijd dus om de Videoland app eens af te stoffen en een lijstje te maken van de dingen die ik komende tijd graag wil zien.

Patty

Een serie over het levensverhaal van Patty Brard. Een diva puur sang die heel wat hoogte- en dieptepunten heeft gekend maar die ik vooral altijd erg over de top vind. Nu heb ik al verschillende trailers voorbij zien komen en moet ik zeggen dat ik Holly Brood een hele goede jonge Patty Brard vind spelen. Maar als ik dan de trailer zie van Eva van de Wijdeven in een fat suit op de duikplank zie staan, dan vind ik dat ze de plank heel erg hebben mis geslagen en een soort karikatuur maken van Patty Brard in haar dikke periode. Waar ze de jonge versie van Patty Brard heel goed neerzetten, zo slaan ze echt de plank compleet mis bij de oudere Patty Brard en vind ik het zelfs een belediging.

De gijzeling in de Apple Store

22 februari 2022 was er ineens het nieuws dat er een gijzeling gaande was in de Apple Store in Amsterdam. Een bizar gegeven en iets wat voor je gevoel alleen voorkomt in films. Het was op alle televisie zenders te zien en uiteindelijk zagen we allemaal dat er een gijzelaar ontsnapte en de gijzelnemer werd aangereden door een special force medewerker. Echt een scenario voor een film maar het gebeurde gewoon in Amsterdam. Er is inmiddels een documentaire over gemaakt met de medewerking van de mensen die onderdeel waren van deze gruwelijke gijzeling. Ik heb er al een paar stukjes over gelezen en de impact is echt enorm geweest voor alle betrokkenen.

House of Kardashian

Het is geen groot geheim dat ik een grote voorliefde heb voor de Kardashians. Een familie die een enorme impact heeft gekregen in de loop der tijd en uitgegroeid zijn tot multi-milion dollar grootheden. You either love them or hate them maar dat ze met hun social media aanwezigheid een hoop trends hebben bepaald, is geen geheim. Deze docu serie geeft een inkijkje in de levens van de drie grootverdieners van de Kardashian familie: Kris, Kim en Kylie. Ik vind het fascinerend dat deze dames eigenlijk allemaal met hun looks zo hun fame and fortune hebben verdiend.

Expeditie Gooris

De familie Pfaff was volgens mij een van de eerste Belgische families die reality tv gingen doen en wat bij ons ook te zien was. Zo maakten wij kennis met niet alleen Jean-Marie Pfaff maar ook met zijn dochter Kelly en haar man Sam Gooris. Inmiddels zijn wij jaren verder en hebben Kelly en Sam hun eigen carrières maar ook inmiddels twee volwassen kinderen. En een eigen reality show waarbij zij op vakantie gaan als gezin. Inmiddels zijn zij bij seizoen drie en ik vind het een leuke serie om naar te kijken. Vooral ook door de flauwe humor die het gezin heeft. Ze begonnen met een reis door Europa, toen volgde Amerika en in het nieuwe seizoen gaan zij naar Japan.

The Rookie Feds

Aangezien ik helemaal in mijn Law and Order tijdperk zit, kan een nieuwe “politie” serie eigenlijk niet ontbreken in mijn rijtje. In The Rookie Feds gaat Simone Clark aan de slag bij een nieuwe FBI eenheid in Los Angeles om op onconventionele wijze zware misdaden te onderzoeken. Deze serie past echt helemaal in mijn Law And Order/ C.S.I. mood waar ik de laatste tijd inzit. Benieuwd of ik deze aan mijn huidige politie serie obsessie kan toevoegen.

Wat kijken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Videoland

Bron stockafbeeldingen: Unsplash.com