Selecteer een pagina

Een eindeloos lange januari komt bijna tot een einde en ik heb eigenlijk amper iets gekeken op de streaming diensten die ik heb. Ik heb dan wel heel veel gelezen. De boeken die ik heb liggen boeiden mij meer dan wat er op de streamingdiensten staat. Wie had gedacht dat lezen boven serie en films kijken kwam te staan. Eerlijk is eerlijk, ik kan mij op het moment ook niet concentreren op een serie. Het moet mij dus echt boeien wil ik er voor gaan zitten. Maaaar .. ik zag op Netflix dat er wat nieuwe series en films staan die mij wellicht wel gaan boeien. Tijd dus voor een to watch lijstje van Netflix voor deze maand. Benieuwd wat ik wil gaan kijken? Lees dan snel verder.

Griselda

De aankondigingen van “Griselda” geven “Queen of the South” vibes. Misschien moet ik die serie ook weer eens gaan kijken maar nu eerst Griselda. Een serie die is gebaseerd op de ware gebeurtenissen rondom Griselda Blanco, de Madrina die een drugsimperium weet op te bouwen in Miami.

No hard feelings

I love, love, love Jennifer Lawrence en No hard feelings staat eigenlijk al op mijn lijstje vanaf moment dat hij uit kwam. Dus ik ben helemaal happy dat hij eindelijk op Netflix staat. De rol die Jennifer Lawrence speelt klinkt echt als op haar lijf geschreven. Een barkeeper die tegen wat problemen aanloopt, gaat een nieuwe uitdaging met een wel hele bijzondere opdracht: de wereldvreemde zoon van een rijke familie versieren. Ik denk dat ik dit weekend deze film ga kijken 🙂

American Nightmare

Een true crime documentaire kan niet ontbreken in mijn lijstje en ik las dat American Nightmare echt weer een top true crime documentaire is. Wellicht is top niet de beste omschrijving maar jullie snappen vast wat ik bedoel. Een koppel wordt er van verdacht een inbraak en ontvoering in scène te hebben gezet, tot de vrouw ineens opduikt. Het klinkt weer te bizar voor woorden maar het is een true story.

Lift

Kevin Hart heeft mijn hart gestolen met zijn filmpjes samen met Snoop Dog en natuurlijk met zijn humor. In Lift is Kevin Hart een professionele dief en met zijn team gaat hij voor de ultieme roof van $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig op 10 kilometer hoogte. Hopelijk een film met heel veel humor van Kevin Hart.

Bad Surgeon – Love under the knife

Met alle operaties die ik al achter de rug heb en met mogelijke operaties die nog gaan komen, is dit wellicht niet de serie voor mij om te kijken. Een super chirurg waarbij patiënten blijven sterven is wellicht niet het eerste wat je wilt kijken maar mijn nieuwsgierigheid is wel gewekt.

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix