Selecteer een pagina

Blue monday is achter de rug maar januari duurt nog even en als we de weersverwachtingen mogen geloven, gaan we weer een koude tijd tegemoet. Tijd dus om je in een dekentje te wikkelen en op de bank te liggen want tsja, verwarming kan nog steeds niet aan. Gelukkig is de komkommertijd nu ook echt voorbij voor de streaming diensten en komt er weer van alles online. Na de klapper “Wednesday” heeft Netflix de lat hoog gelegd voor nieuwe series en films. Ik heb enorm genoten van Wednesday maar ook van het tweede seizoen “Ginny & Georgia” dus Netflix heeft wel wat verwachtingen gecreëerd als het gaat om nieuwe dingen die online gaan komen. Gelukkig staan er wat nieuwe in de planning waar ik een aantal op mijn lijstje heb staan die ik graag wil zien. Dus vandaag mijn to see Netflix lijstje voor komende maand.

Your place or mine

Een film met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher moet ik zien. I love Reese Witherspoon en haar diversiteit in rollen. Remember de tegenpolen Wild en Legally Blond. I just love her dus deze film is voor mij een must see. Wanneer twee vrienden en tegenpolen een weekje van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Romcom ten top!

You people

Toen ik de trailer van You People voorbij zag komen en zag wie er in speelden (Jonah Hill, Lauren London en Eddy Murphy), wist ik dat ik deze zeker wilde gaan kijken. Twee millennials uit Los Angeles die verliefd op elkaar worden maar uit twee verschillende families en culturen komen wat voor de nodige botsingen zorgt. Benieuwd hoe dat afloopt.

Bling Empire New York

Als je mijn blog regelmatig leest, dan kan het je niet ontgaan zijn dat ik een groot ben van de Bling Empire serie over een groep Aziatische-Amerikaanse socialites die in weelde en rijkdom leven in Los Angeles. Vandaag komt de New York variant online. Ik verwacht een hoop drama, luxe en high end fashion maar kan niet wachten om deze serie te binge watchen.

Pamela

Op Disney staat de geweldige serie “Pamela and Tommy” over de onstuimige relatie tussen Pamela Anderson en Tommy Lee. Tenminste gebaseerd op de onstuimige relatie. Op Netflix komt nu het verhaal van Pamela Anderson zelf. Als je mijn leeftijd bent, dan ben je opgegroeid met Baywatch waar Pamela Anderson een prominente rol had en dus ook vaak in de roddelbladen stond. Het is een beetje een trip to memory lane met deze documentaire over haar leven.

Bullet Train

Eindelijk weer een film met Brad Pitt die ik eigenlijk in de bioscoop had willen zien maar nu gelukkig op Netflix komt. Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Wat kijken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Pexels.com

Bron trailers: Netflix