Selecteer een pagina

Kerst 2020 is anders dan eerdere jaren. Geen grote familie feestjes, geen diners buiten huis en geen tweede kerstdag op de meubelboulevard. Misschien heb je al even vakantie of is je vakantie gisteren begonnen of heb je alleen de kerstdagen vrij. Laten we proberen er gewoon nog steeds te gekke feestdagen van te maken maar dan in aangepaste vorm. 2020 is al een bizar jaar geweest dus laten we de feestdagen zo goed mogelijk proberen te vieren zo ver dat kan. Mocht je nou geen plannen hebben of er even geen zin in hebben, dan heeft Netflix nog wel wat leuke kerstfilms om deze dagen mee door te komen. Of misschien wil je tussen het bezoek door gewoon even een kerst filmpje kijken. Vandaag vijf kerstfilms die nu op Netflix te vinden zijn.

A bad moms christmas

Kerst is voor veel mensen al intimiderend maar als dan je eigen moeder ook nog eens op de stoep staat, wordt het wellicht nog intimiderender. Een heerlijke, chaotische en humoristische film met Mila Kunis, Kristen Bell en Susan Sarandon.

How the Grinch stole christmas

Hoewel de Grinch echt iets Amerikaans is, komt hij nu ook steeds vaker hier voor. In “How the Grinch stole christmas” besluit de Grinch kerst in het dorpje van de Who’s te verpesten. Maar zelfs de Grinch blijkt een hart te hebben.

Office Christmas party

Als je op zoek bent naar een ordinaire, chaotische kerstfilm met humor dan is de Office Christmas party een aanrader.

The Holiday

Een klassieker als The Holiday kan niet ontbreken in mijn lijstje. Ik heb deze film met Cameron Diaz en Kate Winslet al 10x gezien maar kan hem nog steeds kijken. Twee vrouwen, die het gevoel hebben vast te zitten in een vicieuze cirkel, doen een woningruil en brengen de feestdagen op een hele andere locatie door. Nieuwe locatie, nieuwe indrukken en nieuwe man.

Christmas Inheritance

Een romantische, softe kerstfilm hoort ook in dit rijtje thuis. Eentje waarbij je het Hallmark gevoel krijgt en “Christmas Inheritance” is er eentje die in deze categorie valt. Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze zijn geboortestad bezoeken om het belang van hard werken te leren. Iets wat haar oude leefstijl compleet op zijn kop gooit.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen, wees lief voor elkaar en geniet van deze dagen!

Take care!

xoxo

Bron trailers: Netflix.com