Selecteer een pagina

Afgelopen week maakte mijn hart een sprongetje toen ik de nieuwe reclame van Gilette zag. Een plus size vrouw in bikini met lipoedeem als HET model voor de campagne. Steeds meer merken gaan de kracht van gewone mensen zien en stappen af van het standaard plaatje. Ook steeds meer kleding merken komen met positieve reclame uitingen als het gaat om acceptatie van jezelf. Zo gaf Ulla Popken onlangs een stickervel uit met positieve quotes en die moest ik gewoon gebruiken voor mijn art journal.

Vintage bladmuziek

Vorige week gebruikte ik een afbeelding uit een vintage tijdschrift. Deze week heb ik oude blad muziek gebruikt die ik ooit een keer in een kringloopwinkel heb gevonden. Rommelmarkten en kringloopwinkels zijn vaak een bron van inspiratie voor creatieve projecten. Oude tijdschriften, bladmuziek of gewoon oude boeken die je kunt gebruiken voor je art journal. Inspiratie is overal te vinden en soms ligt het gewoon voor je neus.

Sticker mania

Het is inmiddels geen geheim meer dat ik een enorme stash aan hobbyspullen heb. Al sinds ik een klein meisje was, ben ik gek geweest op stickers. En nu als volwassen vrouw, ben ik nog steeds gek op stickers. Waarschijnlijk kan ik tegen de tijd dat ik in het bejaardenhuis kom, mijn rollator nog steeds vol plakken. To be honest, zit ik daar eigenlijk niet op te wachten en is het hoog tijd dat ik mijn sticker stash ga gebruiken.

Ik heb dan voor deze pagina’s ook volop gebruik gemaakt van de enorme stapel stickers die ik heb. Aangezien ik nogal freestyle op mijn pagina’s, kan ik dan ook van alles gebruik maken. Het geeft mij enorm de vrijheid en daar krijg ik dan weer een glimlach van op mijn gezicht. Net als van de oude foto’s die ik tegenwoordig gebruik. Ik vind het tegenwoordig heerlijk om door de stapels foto’s uit mijn jeugd heen te gaan en daar inspiratie uit te halen.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Take care!

xoxo