Selecteer een pagina

Voor veel mensen is het deze week een vakantie week of gewoon een week met een extra vrije dag. Wellicht ga je op Koningsdag op zoek naar nieuwe boeken of spulletjes op de vrijmarkten en wellicht ben je net als ik, krul je lekker met een boek op de bank. Helemaal nu de herfst terug zijn intrede heeft gedaan terwijl het toch echt lekker lente weer zou moeten zijn. De afgelopen weken heb ik echt in een lees rush gezeten. Het helpt dat ik een stapeltje boeken had die als een speer weg lazen en ik dus ook als een speer door mijn stapeltje heen ging. Eindelijk was er weer eens een nieuw boek van een van mijn favoriete schrijfsters: Esther Verhoef. I love haar psychologische thrillers en heb er dan ook al heel wat gelezen. Het is altijd maar weer even afwachten of de nieuwste versie je ook weer helemaal meeneemt. Benieuwd wat ik van de allernieuwste Esther Verhoef “Alter ego” vond, lees dan snel de review.

Alter Ego – Esther Verhoef

Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens.
Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Dit boek is zo’n boek wat je in een ruk uitleest omdat je gewoon wil weten wat er allemaal gaat gebeuren en wie de uiteindelijke dader is. Nu werd mij halverwege het boek wel duidelijk wie de potentiele dader was maar dat deed er niet aan af, dat ik toch wilde doorlezen wat er nog meer stond te gebeuren in het leven van Lynn, de hoofdrolspeelster. Wat een heerlijk boek weer, een echte pageturner vol spanning en onverwachte gebeurtenissen. Van mij mag er zeker een vervolg komen want ik denk dat in de nieuwe levensfase van Lynn, er nog genoeg kan gebeuren. Mocht je van dit genre houden, dan is het zeker een aanrader. Mocht je niet bekend zijn met dit genre, dan is dit wel een aanrader om als eerste te lezen. Mocht je gewoon op zoek zijn naar een lekker wegleesboek met spanning voor de vakantie, koop deze!

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com