Selecteer een pagina

Er zijn een aantal schrijvers waar ik altijd smachtend zit te wachten tot zij weer een nieuw boek hebben geschreven. Soms kan het mij echt niet snel genoeg gaan als zij net een goed boek hebben geschreven. Een van die schrijvers is Esther Verhoef en mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik zag er dat er een nieuw boek uit zou komen. Ik was vooral erg benieuwd of Façade weer een ouderwets goede Esther Verhoef zou zijn en ik mijzelf er weer in zou verliezen. Vandaag mijn mening over het allernieuwste boek van Esther Verhoef.

Façade – Esther Verhoef

Hij leek zo aardig.
Dat je hem ontmoette, was toeval.
Of niet?

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een road trip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen.
Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn.

Façade is Verhoefs meest beklemmende thriller ooit; je doet geen oog meer dicht.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Dit boek, jongens, moet je lezen als je van psychologische thrillers houdt. Esther Verhoef is echt een master om je op het verkeerde pad te zetten. Iedere keer als je het denkt te begrijpen, zorgt ze weer voor een wending waardoor je weer aan jezelf begint te twijfelen.

Façade las ik binnen een dag uit. Ik kon hem gewoon niet weg leggen want ik wilde weten wie Mischa daadwerkelijk was en wat zijn rol was in alle ellende. Ik wilde weten wat de invloed van de moeder van Iris was en of zij niet gewoon de mastermind was die achter alles zat. Natuurlijk wilde ik weten hoe het verhaal zou eindigen en wat er met Iris zou gebeuren. Zo’n boek is Façade van Esther Verhoef. Een boek dat je simpelweg niet weg wilt leggen omdat er continue wel iets gebeurt.

Van welke schrijver willen jullie graag een nieuw boek lezen?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron stock afbeeldingenShutterstock

Bron boek afbeelding: Bol.com