Selecteer een pagina

Het is al even geleden dat ik een douchegel van Treaclemoon in mijn badkamer had staan. Toen ik afgelopen december een cookie variant zag voorbijkomen op hun socials, was ik daar erg benieuwd naar. Helaas heb ik deze variant nergens kunnen vinden in mijn omgeving maar trok de creamy Shea butterfy bad & douchegel wel steeds mijn aandacht. Nu ben ik niet een groot fan van de geur van Shea maar na hem een paar keer te hebben geroken, besloot ik hem toch mee te nemen. Ik was op zoek naar een warme geur voor de winterse maanden en deze leek daar goed bij te passen. Ik heb hem de afgelopen weken gebruikt en vandaag deel ik mijn review over deze Treaclemoon douchegel.

Treaclemoon Creamy Shea Butterfly Bad & Douchegel

Treaclemoon Creamy Shea Butterfly Bad & Douchegel heeft een zachte, bloemige geur en laat je een moment vederlicht en zorgeloos zijn.

Sheaboter verwent je huid en laat haar zijdezacht aanvoelen terwijl de kruidige geuren van cupuaçu en tonka je als kleine vlindertjes omhullen. De douchegel is rijkelijk gevuld met romig schuimende bubbels.

De voordelen van Treaclemoon Creamy Shea Butterfly Bad & Douchegel:
• Met natuurlijk sheaboterextract
• Vegan
• Cruelty Free
• Fles gemaakt van Prevented Ocean Plastic
• 100% recyclebaar
• Geen onnodige ingrediënten

De prijs voor 500 ml is € 6.49

Bron: Kruidvat

Mijn mening

Als ik aan Shea denk, dan denk ik aan de Shea lijn van The Body Shop. Een lijn die mij qua geur nooit heeft getrokken en waardoor ik misschien ook wel een beetje een afkeer kreeg van alles met Shea. Terwijl Shea butter juist zo goed is voor een droge huid en laat ik dat in de winter nou nog wel eens hebben. Waarschijnlijk is mijn afkeer ook de reden geweest dat ik heel lang twijfelde of ik de Treaclemoon variant wilde proberen. En toch deed ik het. En toch besloot ik een fles mee te nemen toen ik een 1+1 actie zag.

De geur is zacht en licht bloemig en helemaal niet zoals ik in gedachten had van The Body Shop lijn. De geur is zacht en warm. Iets wat je met de koude dagen goed kunt gebruiken. Het is een creamy douchegel die romig aanvoelt als je hem gebruikt. De geur is niet dominant aanwezig maar blijft toch hangen na het douchen en je huid voelt gevoed. Ik heb geen last van een trekkerige of jeukerige huid waar ik toch vaker last van heb in de winter. Ik ben aangenaam verrast door de Treaclemoon douchegel en denk dat dit wel een terugkerende douchegel wordt voor de winterse maanden.

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Unsplash.com